25.7.2023

Näin vertailet eri taksitoimijoita

02 Taksin palvelu on siitä ainutlaatuinen, että se välittää kyytejä valtakunnallisesti eri taksiyhtiöiltä. Taksien vertailu mahdollistaa sen, että asiakkaanamme saat aina parhaan mahdollisen kyydin. Laske taksin hinta, valitse mieleisesi taksiyhtiö ja vertaile takseja asiakasarvioiden perusteella!

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Laske taksin hinta ja valitse kyyti sen perusteella

Monet asiakkaamme haluavat vertailla kyytejä hinnan perusteella. Hintatiedot saa kätevästi sovelluksessa esille kirjoittamalla matkan määränpään sille tarkoitettuun kenttään. Jos matkalla on vain yksi määränpää eikä välipysähdyksiä, näyttää sovellus tuolloin tarkasteltavaksi erihintaiset kyytivaihtoehdot. Myös puhelinpalvelussamme asiakaspalvelijamme kertovat matkalle kiinteän hinnan, jolloin kyydin valitseminen on vaivatonta. Jos tarkoituksena on valita edullisin taksi, hinta-arvio auttaa kyydin valitsemisessa. Kun taksimaksu on tiedossa etukäteen, on vertailu helppoa.

Kiinteät hinnat muodostuvat aina taksiyhtiön mittarihintojen perusteella. Hinnoittelumme on täysin läpinäkyvää, ja kyydin valitseminen hinnan perusteella on helppoa, kun laskee taksin hinnan valmiiksi jo ennen kyytiin astumista. Eri paikkakuntien ja taksiyhtiöiden esimerkkihintoja pääset tutkailemaan helposti verkkosivujemme hintavertailusivulla.

Valitse ympäristöystävällinen ja vähäpäästöinen kyyti

Meille vihreät arvot ja vastuullisuus ovat tärkeitä, minkä vuoksi tarjoammekin yhtenä kyytivaihtoehtona vähäpäästöisiä autoja. 02 Taksin sovelluksessa vähäpäästöiset autot on merkitty vihreällä ja täyssähköautot sinisellä, minkä lisäksi myös puhelinpalvelussamme asiakaspalvelijamme kertovat mielellään vihreistä vaihtoehdoista.

Vihreys ja ympäristöystävällisyys eivät toki rajoitu näihin autoihin, sillä jokainen 02 Taksin kautta tilattu kyyti on kompensoitu. Olemme siis pitäneet huolen siitä, että jokainen renkaanjälkemme on väriltään vihreä!

Valitse taksi saapumisajan perusteella

Saapumisaika on usein tärkeä tieto ja etenkin kiireessä taksin saapumisajan toivotaan olevan mahdollisimman lyhyt. Monesti saapumisaika on mukava tietää arviolta silloinkin, kun ei ole erityistä kiirettä mihinkään. Tämä onkin yksi suosituimmista vertailukriteereistä taksikyytiä valitessa.

Voit valita kyydin myös taksiyhtiön perusteella

Meillä on kumppaneinamme lukuisia suosittuja ja laadukkaita taksiyrityksiä ympäri Suomen. Monesti puhelinpalvelussamme asiakas toivoo erityisesti jonkun tietyn taksiyhtiön autoa saatuaan erinomaista palvelua edellisissä kyydeissään. Tietty taksitoimija onkin monelle tärkeä kyydinvalintaperuste.

Asiakasarviot

02 Taksissa on mahdollista valita kyyti asiakasarvion perusteella. Asiakasarvio on joillekin asiakkaillemme tärkeä kriteeri, jota osataan tiedustella puhelinpalvelussamme. Yhtiöt on arvioitu tähtiasteikolla 1-5, ja olemme ylpeitä siitä, että kaikkien taksikumppaniemme asiakasarviot ovat neljän ja viiden tähden välimaastossa.

Valinnanvaraa löytyy 02 Taksista vaikka millä mitalla, ja palvelussamme voit päättää, valitsetko kyydin hinnan, saapumisajan, ympäristöystävällisyyden tai jonkin muun kriteerin perusteella. Useiden kyytien kohdalla täyttyy myös useita kriteereitä, sillä on tavallista, että esimerkiksi saapumisajaltaan nopein auto on myös edullisin. Taksien vertailu ja valitseminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Pin It on Pinterest