3.1.2024

Taksi, Helsinki-Vantaan lentoasema – miten tulisi toimia?

Onko sinulla reissu tiedossa ja tarkoituksena löytää taksi Helsingin keskustasta lentokentälle? Pohditko, mikä on halvin taksi lentokentälle? Mietitkö kenties, mikä taksi Helsinki-Vantaalta pitäisi ottaa? Taksin kyytiin ei kannata hypätä muitta mutkitta, vaan on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään esimerkiksi hintaa ja turvallisuutta.
metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Miten tilata taksi lentokentälle?

Taksi kannattaa aina tilata luotettavasta paikasta, ja kyydin tilaaminen esimerkiksi sovelluksella käy käden käänteessä. Oleellista on varmistua siitä, että taksi on luotettava, turvallinen ja pysyy aikataulussa. 02 Taksin kautta taksin tilaaminen on vaivatonta, sillä auton voi saada noutopaikkaan sovelluksella tai soittamalla 02 Taksin puhelinpalveluun.

Kotoa lähtiessä voi runsaus taksitarjonnassa tuuperruttaa. On harvoin ongelmallista löytää taksi Helsingin keskustasta lentokentälle, mutta summamutikassa valittu kiesi ei välttämättä ole halvin. Taksi lentokentälle voi yllättäen tulla maksamaan asiakkaalle pitkän pennin. Onkin hyvä hypätä vain sellaisen auton kyytiin, joka vaikuttaa luotettavalta. Tällaisen taksin tunnistaa esimerkiksi taksikuvusta, taksin tarroista, selkeästi esillä olevasta hinnastosta ja kuljettajan tiedoista sekä taksamittarista.

Jos on suuntaamassa kentälle muualta kuin Helsingin keskustasta, ei takseja välttämättä pyöri nurkan takana vapaana, jolloin taksi tulee tilata luotettavasta taksipalvelusta. Kun tilaa auton esimerkiksi 02 Taksin sovelluksella, voi huoletta valita kyytinsä esimerkiksi hinta edellä. 02 Taksilla halvin taksi lentokentälle on myös turvallinen ja luotettava.

Helsinki-Vantaan lentoasema on tavallinen kohde

Taksinkuljettajat ovat tottuneet kyyditsemään matkalaisia kentälle. Esimerkiksi aamuvarhaisella ei ole ollenkaan harvinaista, että lentokenttää kohti kiitää ihmisiä ja pakaaseja täynnä oleva taksi. Helsinki-Vantaan lentoasema voi olla kyytikohteena myös kuljettajille mieluisa, sillä kentältä voi etenkin ruuhkaisina aikoina saada myös paluukyydin.

Mikä taksi Helsinki-Vantaalta tulisi sitten valita? Kentällä taksin valitseminen on helppoa, sillä siellä taksit odottavat siisteissä jonoissa kyytiläisiä. Jos kuitenkin haluaa tehdä valinnan esimerkiksi ekologisuuden tai asiakasarvioiden perusteella, voi kyydin tilata myös 02 Taksista, jolloin saa juuri omien toiveiden mukaisen taksin paikalle.

Pin It on Pinterest