10.11.2021

Taksi Kokkola aloittaa yhteistyön 02 Taksin kanssa

Kokkolan alueella toimiva Taksi Kokkola lähtee yhteistyöhön koko Suomessa toimivan taksin tilauspalvelu 02 Taksin kanssa.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Taksi Kokkolalla on pitkä historia taksitoimijana. Yritys on toiminut vuodesta 1969 lähtien Kokkolan alueella ulataksina ja vuodesta 2002 lähtien nykymuodossaan Kokkolan Taksiliikenteenä. Yrityksellä on välityksessään yhteensä 29 taksia.

Taksi Kokkolan hallituksen puheenjohtajan Seppo Taipaleen mukaan Taksi Kokkolalle on tärkeää palvella kaikkia asiakasryhmiä mahdollisimman laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Yhteistyö 02 Taksi -palvelun kanssa mahdollistaa sen, että Taksi Kokkola tavoittaa kotimaanmatkailijat ja muut valtakunnallista palvelua käyttävät asiakkaat: ”Meille on tärkeää, että olemme yhteistyössä kaikkien tunteman palvelun kanssa. Asiakkaat saavat 02 Taksin kautta meihin yhteyden, ellei heillä ole meidän omaa numeroamme tiedossa. Uskon, että yhteistyö 02 Taksin kanssa hyödyttää molempia yrityksiä.”

02 Taksi tarjoaa koko Suomessa toimivan puhelinpalvelun ja sovelluksen. 02 Taksin sovelluksen kautta asiakas näkee matkan hinnan etukäteen. 02 Taksi -sovellus on myös ainoa suomalainen sovellus, jonka kautta asiakas voi valita haluamansa paikallisen taksiyhtiön.

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi on iloinen uudesta jäsenestä 02 Taksin yli 40 kumppanin verkostoon: ”Meille on tärkeää tarjota hyviä kyytejä yhteistyökumppaneidemme kuljettajille ja olemme tietoisesti panostaneet markkinointiin myös kuluvan vuoden aikana. Sen seurauksena markkinaosuutemme on kaksinkertaistunut ja olemme pystyneet toimittamaan edellistä vuotta enemmän tilauksia kaikille 02 Taksissa mukana olleille yhtiöille.”

Asiasta uutisoi myös Kuljetusnet ja Österbottens Tidning.

Lisätietoja:
Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy, puh. 044 222 4222

02 Taksi kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Palvelussa on jo yli 40 taksiyhtiötä ja yli 5500 taksia. Välitämme taksiyhtiöille vuositasolla yli miljoona tilausta. 02 Taksia käyttäessä asiakas voi valita taksikyydin matkan hinnan, auton saapumisajan ja asiakasarvioiden perusteella sekä tilata premium-auton, vähäpäästöisen auton tai tila-auton.

02 Taksin tavoitteena on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen. Helpotamme turvallisen taksin tilaamista ja tarjoamme tasapuolisen kyytien vertailun koko Suomessa. Samalla haluamme edesauttaa kumppaneinamme toimivien taksiyhtiöiden menestymistä kilpaillussa markkinassa. 02 Taksi kompensoi kaikki tilauskanaviensa kautta yhteistyökumppaneille tilattujen kyytien päästöt.

Pin It on Pinterest