29.11.2022

Taksinkuljettaja muistuttaa pikkujoulukansaa pitämään järjen päässä ja lämmintä yllä

Taksinkuljettaja Jesse Laurila haluaa pikkujouluasiakkaiden nauttivan illasta, mutta myös pitävän järjen päässään. Kärsivällisyyttä tarvitaan ja ulkona on kylmä odottaa taksia vähissä vaatteissa.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksin yhteistyökumppanin Rovaniemen Taksipalvelun taksinkuljettaja Jesse Laurila on ollut yli kolme vuotta taksinkuljettajana. Hänelle on tärkeää kohdata ihminen ihmisenä jokaisena vuorokauden aikana.

”Rakastan sitä, että voin pitää asiakkaiden biletunnelmaa yllä. Otan yövuorot aina hauskanpidon kannalta ja soitan asiakkaiden toivomaa musiikkia. Tämän vuoksi minulla on koko ajan hauskoja ja mielenkiintoisia kyytejä. Välillä laulamme asiakkaiden kanssa yhdessä karaokea ja välillä huudetaan kilpaa toisillemme!”

Laurila kertoo, että pikkujouluja juhlittiin Rovaniemellä viime vuonna paljon mökkiporukoissa, mutta tänä vuonna päästään jälleen juhlimaan ravintoloihin.

”Haluan muistuttaa, että pikkujouluihin kannattaa ottaa riittävästi vaatetta mukaan. Ei ole mukava odottaa taksia minihameessa, jos on 20 astetta pakkasta! Lisäksi kannattaa ennakoida ja kertoa kuljettajalle, jos on huono olo. Taksiin oksentaminen maksaa 250 euroa, eikä siitä anneta pikkujoulualennusta.”

02 Taksin asiakaspalvelijat muistuttavat vielä siitä käytännön seikasta, että lähtöosoite on hyvä selvittää ennen kuin soittaa palveluun: ”Pikkujoulujen aikaan linjat käyvät kuumina. Kun asiakas tietää, mistä ja mihin on taksia tilaamassa, saadaan taksi kaikkein nopeimmin matkaan!”

Hyvästä meiningistä huolimatta Jesse Laurilaa ärsyttää välillä, kun ihmiset eivät kunnioita taksia. ”Ajan tilataksia ja aina välillä taksin takatila on täynnä roskia, kun asiakkaat jättävät tölkkejä ja roskia autoon. Ei ole kiva lähteä hakemaan seuraavaksi turisteja kyytiin lentokentältä, kun vastassa on edellisen asiakkaan tyhjät tölkit!”

Pin It on Pinterest