Taksi Seinäjoki

Taksit Seinäjoella löydät 02 Taksista. 02 Taksi tuo käyttöösi yhteen palveluun useamman taksiyhtiön, joiden kyytejä voit vertailla ja tilata sen mukaan, haluatko edullisimman, nopeimman vai parhaat arviot saaneen taksin.

taksin tilaus seinäjoki

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Seinäjoen taksit yhdestä paikasta

taksiyhtiö keskustaksi logo
EP-Taksit logo

Taksihinnasto Seinäjoki

Seinäjoen taksit tilaat vauhdista ja ennakkoon sekä sovelluksesta että palvelunumerosta Keskustaksin ja EP-Taksin hinnoittelun mukaiseen hintaan.

Hetkinen…
Hetkinen…

Taksit Seinäjoella tilaat sovelluksella maksutta

Luoksesi saapuvaa autoa voit seurata kartalta, joten tiedät missä kyyti menee, ja jälkikäteen voit arvioida kyytisi vaikuttaen näin taksipalvelun laatuun.

02 Taksin sovelluksessa matkoista vastaavat alueen luotettavat paikalliset taksiyritykset. Sovellus mahdollistaa taksiyhtiöiden vertailun nopeasti ja helposti. Voit vertailla taksiyhtiöitä nopeuden, hinnan sekä asiakasarvioiden perusteella.

Lakeudenpuisto Seinäjoella

Taksit Seinäjoella tilaat yhdestä numerosta

02 Taksi tekee taksin tilaamisen Seinäjoella helpoksi ja nopeaksi. Numerossa 020230 palvelemme sinua joka päivä ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelija etsii sinulle sopivan kyydin, jonka jälkeen voit seurata saapuvan auton sijaintia reaaliajassa kartalta.

Puhelinpalvelumme yhdistää sinut myös paikkakuntasi Kela-taksin tilausnumeroon.

Voit myös aina numeroon 020230 kertoaksesi henkilökohtaisesti asiakaspalvelijalle kyytitarpeistasi.

Taksi ennakkoon Seinäjoella

Tee taksin ennakkotilaus, kun haluat tilataksin, invataksin, aivan tavallisen taksin tai jonkin muun toiveesi täyttävän kyydin tiettynä päivänä, tiettyyn kellonaikaan.

02 Taksin kanssa toimivien taksiyhtiöiden ammattikuljettavat vievät aina asiakkaan oikeaan osoitteeseen aikaa ja kilometrejä tuhlailematta.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest