Taksi Seinäjoki

02 Taksi on laajentunut lakeuksille ja rantautunut Seinäjoen varrelle, Seinäjoen kaupunkiin ja koko Etelä-Pohjanmaalle!

02 Taksi tuo käyttöösi yhteen sovellukseen useamman taksiyhtiön, joiden kyytejä voit vertailla ja tilata sen mukaan, haluatko edullisimman, nopeimman vai parhaat arviot saaneen taksin.

taksin tilaus seinäjoki

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Seinäjoen taksit yhdestä paikasta

taksiyhtiö keskustaksi logo
EP-Taksit logo

Taksihinnasto Seinäjoki

Seinäjoen taksit tilaat vauhdista ja ennakkoon sekä sovelluksesta että palvelunumerosta Keskustaksin ja EP-Taksin hinnoittelun mukaiseen hintaan.

Hetkinen…
Hetkinen…

Lataa nyt ilmainen 02 Taksi -sovellus puhelimeesi, katso vaihtoehdot ja tilaa kyyti

Luoksesi saapuvaa autoa voit seurata kartalta, joten tiedät missä kyyti menee, ja jälkikäteen voit arvioida kyytisi vaikuttaen näin taksipalvelun laatuun.

Taksisovelluksen rinnalla toimii 02 Taksin puhelinpalvelu numerossa 020230, joka tuo saatavillesi aivan kaikki Suomen taksit! Voit siis soittaa kyydin joka kunnasta, kaupungista ja kylästä.

Lakeudenpuisto Seinäjoella

Ei niin kipeitä kinttuja, kun liikut taksilla tangoilemaan

Taksi on helppo ja nopea tapa nauttia heinäkuisesta Seinäjoesta. Kun lähdet kuuntelemaan suurten tunteiden tulkintaa Tangomarkkinoille, nautit huolettomammin festivaalitunnelmasta käyttämällä liikkumiseen 02 Taksista tilattua kyytiä.

Tilaa sovelluksesta tai soittamalla auto luoksesi, niin voit unohtaa taksitolpalle tallustelun ja auton jonottamisen, ja kun seuraat kartalta luoksesi saapuvaa autoa, tiedät missä ja milloin kyytisi on tulossa.

Tai taksin tilaus Provinssiin keikkoja katsomaan

Myös Törnävänsaarella järjestettävän kesäkuisen Provinssin merkeissä taksi ei ole lainkaan hullumpi vaihtoehto liikkumiseen.

Kutsu esimerkiksi kaveriporukalle tilataksi Seinäjoen rautatieasemalle Valtionkadulle, mikäli saavuitte Etelä-Pohjanmaan lakeuksille junalla.

Majapaikkaan ja festarialueelle on kiva kulkea oman porukan seurasta nauttien ja jalkoja säästellen, varsinkin kun tietää, että kesäjuhlan humussa vierähtää päivä jos toinenkin.

Taksi ennakkoon Seinäjoella

Tee taksin ennakkotilaus, kun haluat tilataksin, invataksin, aivan tavallisen taksin tai jonkin muun toiveesi täyttävän kyydin tiettynä päivänä, tiettyyn kellonaikaan. Puhelinpalvelumme yhdistää sinut myös paikkakuntasi Kela-taksin tilausnumeroon.

Voit myös aina numeroon 020230 kertoaksesi henkilökohtaisesti asiakaspalvelijalle kyytitarpeistasi.

02 Taksin kanssa jää jemmaan aikaa ja rahaa

02 Taksin kanssa toimivien taksiyhtiöiden ammattikuljettavat vievät aina asiakkaan oikeaan osoitteeseen aikaa ja kilometrejä tuhlailematta.

Vieraskin kohde löytyy niin nopeasti kuin mahdollista, eikä karttaa tarvitse itse kurkkia.

Hotelli-Ravintola Alma tai Original Sokos Hotel Lakeus, kuten mikä tahansa muukin majoituspaikka, löytyy varmasti paikallisen kuskin kyydissä. Monipaikkainen tila-auto vie takuulla perheetkin perille Duudsonit Activity Parkiin Seinäjoen Ideaparkiin.

02 Taksista tilatun kyydin avulla jää myös euroja kukkaroon, sillä sovelluksesta voit valita edullisimman kyydin, niin ikään nopeimmin luoksesi liikkuvan auton, mikä tuo mukavasti vaihtoehtoja ja valitsemisen vapautta taksin tilaamiseen.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest