Taksi Mikkeli

Taksit Mikkelissä tilaat 02 Taksista. 02 Taksin kautta tilaat luotettavan kyydin Mikkelissä ja koko Suomessa.

Vertaile ja tilaa taksi näppärästi 02 Taksi -sovelluksella tai soita puhelinpalveluumme.

soita 020230

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Taksit Mikkelissä tilaat soittamalla

Tilaa taksi helposti ja nopeasti Mikkelissä tai missä tahansa Suomessa käyttämällä 02 Taksia. Soita vain yhteen numeroon, 020230!

Olipa matkasi sitten lyhyt kaupunkikierros tai pidempi reissu, voit luottaa 02 Taksiin luotettavana ja vaivattomana vaihtoehtona. Palvelemme sinua ympäri vuorokauden, joten voit olla varma, että taksikyyti on saatavilla juuri silloin kun sitä tarvitset.

Tilaa taksi Mikkelissä ja kaikkialla Suomessa, vain yhdellä sovelluksella

02 Taksin sovelluksella valitset aina tilanteeseesi sopivan kulkupelin. Voit vertailla eri takseja niiden hintojen, nopeuden ja asiakasarvioiden perusteella, jolloin voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Mietityttääkö paljon taksimatka maksaa? Ilmoittaessasi matkasi määränpään tilatessasi taksin, saat selkeän kiinteän hinnan matkallesi etukäteen.

Kun tarvitset taksia Mikkelissä, voit luottaa siihen, että 02 Taksin sovelluksella saat aina tarvitsemasi kyydin!

Taksin ennakkotilaus Mikkelissä

Taksin ennakkotilaus on kätevä tapa varmistaa, että saat tarvitsemasi auton juuri oikeaan aikaan. Erityisesti silloin, kun matkustat isommalla porukalla, on järkevää varata etukäteen tilataksi, joka odottaa valmiina sovitussa paikassa sovittuun aikaan.

Voit tehdä ennakkotilauksen 02 Taksin sovelluksen kautta jopa 7 päivää etukäteen ja soittamalla ennakkotilauksen aikaisintaan 30 päivää ennen noutoajankohtaa. Tällä tavoin voit suunnitella matkasi etukäteen ja olla varma, että sinulla on taksikyyti odottamassa juuri silloin kun tarvitset.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest