Taksi Savonlinna

Taksit Savonlinnassa löydät 02 Taksista. Ilmaisessa sovelluksessa voit vertailla eri taksiyhtiöitä, kyytien hintoja sekä asiakaspalautteita ja tilata taksin suoraan joko sovelluksesta tai soittamalla numeroon 020230.

taksin tilaus savonlinna

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Taksi, Savonlinna ja vain yksi numero

Taksi tarjoaa nopean ja helpon tavan liikkua niin arjessa kuin vapaalla.

Savonlinnassa taksin tilaaminen käy näppärästi 02 Taksi -palvelun avulla. Numerossa 020230 asiakaspalvelun ammattilainen on tavoitettavaissa joka päivä kellon ympäri. Asiakaspalvelu auttaa sinua löytämään sopivan kyydin saatavilla olevista vaihtoehdoista

Taksin ennakkotilaus Savonlinnassa

Kyydin ennakkotilaus tekee kulkemisesta helppoa. Kun kuljetus on sovittu valmiiksi, voi lähteä huolettomammin niin matkalle kuin tapahtumiin. 02 Taksin sovelluksesta ja numerosta tilaat taksin ennakkoon helposti.

Riittää, että tiedät kohteen ja noutoajan – luotettava taksikyyti huolehtii sinut perille.

Ilmainen tilaus? Tilaa taksi Savonlinnassa sovelluksella!

02 Taksin sovelluksessa matkoista vastaavat alueen paikalliset ja luotettavat yhteistyökumppanimme. Sovelluksella voit yhdellä silmäyksellä vertailla taksiyhtiöitä nopeuden, hinnan sekä asiakasarvioiden perusteella.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest