Taksi Savonlinna

Tilaa taksi Savonlinnassa kätevästi soittamalla suoraan 02 Taksi -sovelluksen kautta.

Ilmaisessa sovelluksessa voit myös vertailla eri taksiyhtiöitä, kyytien hintoja sekä asiakaspalautteita ja tilata taksin suoraan joko sovelluksesta tai soittamalla numeroon 020230.

Mukavia matkoja!

taksin tilaus savonlinna

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Nauti kulttuurista ja luonnosta Savonlinnassa

Savonlinna on kaunis kulttuurikaupunki Itä-Suomessa. Saimaan rannalla sijaitseva, saarille rakennettu kaupunki lumoaa niin asukkaitaan kuin vierailijoitaan kauniilla luontomaisemilla ja tunnelmallisella kaupunkimiljööllä.

Läheltä löytyvät monipuoliset majoitusvaihtoehdot, historialliset nähtävyydet sekä kiehtovat taide- ja kulttuurikohteet.

Herkkusuille tarjolla on puhdasta lähiruokaa, muikkuja ja lörtsyjä sekä myös kansainvälisiä makuja. Luonnon ystäville ihailtavaa riittää kaupungin rannoilla sekä lähiseudun metsä- ja järvimaisemissa.

Entäs se Savonlinnan linna? Se on tietenkin Olavinlinna, jonka upeissa puitteissa vietetään maankuuluja Savonlinnan Oopperajuhlia.

Olipa kohde mikä tahansa, helpoiten sinne pääsee taksilla. Näin sinun ei tarvitse murehtia aikatauluista, reiteistä tai parkkipaikoista – taksi noutaa ja vie sovitusti niin museoon, oopperaan, ravintolaan kuin hotellille tai mökille.

Ja mikä parasta, pääset kulkemaan kätevästi ovelta ovelle säällä kuin säällä!

Matkusta mukavasti yksin, kaksin tai porukalla

Taksi tarjoaa nopean ja helpon tavan liikkua niin arjessa kuin vapaalla. Työmatkat taittuvat vaivatta ja isompikin porukka mahtuu tilataksin kyytiin kohti ravintolaa, oopperaa tai vaikkapa retkikohdetta.

Taksikyyti voi olla myös arjen pientä luksusta, eikä kuskausvuorosta tarvitse vetää pitkää tikkua.

Taksin ennakkotilaus helpottaa matkaa

Kyydin ennakkotilaus tekee kulkemisesta helppoa. Kun kuljetus on sovittu valmiiksi, voi lähteä huolettomammin niin matkalle kuin tapahtumiin. 02 Taksin sovelluksesta ja numerosta tilaat taksin ennakkoon helposti.

Riittää, että tiedät kohteen ja noutoajan – luotettava taksikyyti huolehtii sinut perille.

Valmiina lähtöön? Mukavaa matkaa!

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest