Taksi Keski-Pohjanmaa

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Keski-Pohjanmaalla. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Keski-Pohjanmaalla

Tervetuloa Pohjalaismaakuntiin! Mahtava Perämeri, upea luonto ja keskipohojalaanen meininki toivottavat matkailijat tervetulleiksi ympäri vuoden. Matkusta Kokkolaan junalla tai Kaustiselle bussilla – 02 Taksista puolestaan löydät kyydit maakuntamatkailuun!

Näät, kuinka rannat viljavat
on virtain kahta puolta
ja kylät suuret kansoineen,
mi maasta pitää huolta,
– Oskari Metsola

Keski-Pohjanmaan maakuntalaulussa kuvaillaan osuvasti viljavan maakunnan maisemia. Maakunta ulottuu Perämeren rannalta sisämaahan aina Perhon kuntaan asti. Alue jakautuu Kokkolan ja Kaustisen seutukuntiin, joissa molemmissa riittää monipuolista nähtävää ja koettavaa.

Salamajärvelle vai Paratiisisaareen?

Salamajärven kansallispuistossa aarnimetsät, pirunpellot, suot ja metsäjärvet luovat kauniin luonnonmaiseman. Peuran polku -retkeilyreitistöön kuuluu yli 100 km reittejä ja polkuja niin perheille kuin kokeneillekin vaeltajille.

Paratiisisaaren pitkospolku Toholammilla tarjoaa nimensä veroisia suomaisemia. Esteetön reitti sopii myös lastenrattaille, ja matkan varrella voi pysähtyä useammallekin penkille maisemia ihastelemaan. Määränpäässä odottavat retkeilijän mukavuudet: kota, tulipaikka ja huussit.

Kaupunkimaisemia kaipaaville Kokkolan Vanhakaupunki Neristan on upea kohde ja yksi Suomen laajimmista historiallisista puutalomiljöistä.

Kansanmusiikkia ja linnunlaulua Kaustisella

Pohjoismaiden suurin kansanmusiikki- ja tanssifestivaali Kaustinen Folk Music Festival kokoaa vuosittain kotimaan ykköstähtiä niin kansanmusiikin kuin populaarimusiikin saralta.

Seitsenpäiväisillä festivaaleilla on helpointa liikkua esiintymispaikasta toiseen kävellen tai taksilla. Paikalliset taksikuskit sukkuloivat alueella sujuvasti väenpaljoudesta huolimatta, joten voit keskittyä nauttimaan kattavasta ohjelmistosta.

Tuoko nimi Kaustinen mieleesi linnut? Alueella sijaitsee yksi maakunnan tärkeimmistä lintusoista, Pilvineva. Kaustinen on myös Tenavat-sarjakuvassa esiintyvän keltaisen linnun (engl. Woodstock) oivaltavasti suomennettu nimi, joka viittaa Kaustisen kansanmusiikkijuhliin.

Tervetuloa Keski-Pohjanmaalle! Nappaa taksi alle ja lähde makumatkalle, kulttuuriretkelle tai luontopolulle – ja matkusta aina mukavasti 02 Taksin avulla.

Pin It on Pinterest