Taksi Kemi, Tornio ja Meri-Lappi

Voit tilata taksin Kemissä, Torniossa ja muualla Meri-Lapin alueella helposti 02 Taksi -sovelluksen avulla. Sovelluksen kautta tilaamalla tiedät mitä tilaat. Sinun ei tarvitse enää muistella paikallisen taksin palvelunumeroa ja sovelluksesta myös näet suoraan paljonko kyyti maksaa.

tilaa taksi kemissä, torniossa ja meri-lapissa 02 taksin avulla

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Taksihinnasto Kemi, Tornio ja Meri-Lappi

02 Taksilla tilaat Kemissä, Torniossa ja Meri-Lapissa Menevän, Meri-Lapin Taksit ja Kemin Taksipalvelun taksit sekä tilataksit yhtiön hinnoittelun mukaisesti. Myös ennakkotilaus onnistuu kätevästi 02 Taksin sovelluksella tai puhelinpalvelussa.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Tilaa taksi soittamalla

Voit myös soittaa 02 Taksin palvelunumeroon 020230, jossa sinua palvelevat ympäri vuorokauden kokeneet asiakaspalvelijat ja välittävät taksikyydin sinun toiveidesi mukaan tai tarvittaessa yhdistävät puhelun suoraan paikalliseen taksiin. Samasta numerosta tavoitat taksit kaikkialla Suomessa.

Taksin tilaaminen ennakkoon esimerkiksi työmatkalle tai juhlaseurueelle onnistuu myös helposti sovelluksen kautta tai soittamalla numeroon 020230. Voit tilata kyydin aikaisintaan 30 päivää, mutta kuitenkin viimeistään 30 minuuttia ennen noutoaikaa.

Taksin tilaaminen ennakkoon on hyvä tapa varautua esimerkiksi vilkkaina sesonkiviikonloppuina tai työmatkalle lähtiessä, jolloin et varmasti halua myöhästyä. Tilaa taksi Kemi-Tornion lentoasemalle kätevästi 02 Taksi -sovelluksen kautta.

Mitä tehdä Kemissä?

Kemi on tunnettu ennen kaikkea tunnelmasta, mukavasta ilmapiiristä ja ystävällisistä ihmisistä. Jos et tiedä minne kannattaa suunnata Kemissä, paikallinen taksikuski kertoo mielellään näkemisen arvoisia paikkoja ja vie sinut perille.

Taksilla matkustat mukavasti ja ripeäasti vaikkapa Kemin Sisäsatamaan, josta voit lähteä helposti vaikka kesäristeilylle Perämerelle. Satama-alueen ravintolat tarjoavat Meri-Lapin herkkuja nälkäisille ja erilaiset museot ja näyttelyt tarjoavat historiaa ja kulttuuria meren ääreltä.

Kemissä on paljon tutustumisen arvoisia paikkoja ja vähän erilaisia nähtävyyksiä kuin mitä perinteiset matkaesitteet kertovat.

Esimerkiksi Kemin keskustassa huvisataman portailla voit istuskella ja samalla ihastella taivaanrannan taakse laskevaa aurinkoa. Bongaile myös Kemin lukuisat kauniit makasiinirakennukset ympäri kaupunkia tai käy kokemassa Kemin tunnelmallinen elokuvateatteri Kinopirtti.

Tutustu Tornioon

Kemi-Tornio-alue on toinen Lapin maakuntakeskuksista ja tärkeä kaupunkikeskus. Kemista ajaa tornioon noin kaksikymmentä minuuttia ja Torniosta voit kätevästi tehdä visiitin Ruotsin puolelle Haaparantaan.

Kaksoiskaupunki Tornio-Haaparanta on alueen tärkeä historiallinen ja kaupallinen keskus.

Yksi tutustumisen arvoisia asioita Tornion seudulla onkin sen mielenkiintoinen historia ja kulttuuri, johon pääsee tutustumaan esimerkiksi Tornionlaakson maakuntamuseossa. Muita historiallisia nähtävyyksiä ovat alueen kirkot, esimerkiksi upeat Tornion ja Alatornion kirkot.

Muita tutustumisen arvoisia paikkoja Tornion seudulla ovat muun muassa taidemuseo, vesitorni sekä Lapin Kulta -panimo ja lasten kanssa voi viettää aikaa esimerkiksi Tornion Duudsonit Activity Parkissa ja liikennepuistossa.

Helppo, hyvä matka, jonka Sinä päätät

Kemi-Tornio-Keminmaa-Simo alueella pienten kaupunkien voimat yhdistyvät. Taksikuljettajat tuntevat alueen kuin omat taskunsa. Tarvitsetpa taksikyytiä sitten Kemissä, Keminmaalla tai Simossa.

Voit seurata taksin saapumista reaaliaikaisesti ja palvelusta voit valita sopivan auton, jos tarvitset esimerkiksi tilataksia suuremmalle matkaseurueelle. Muistathan hyödyntää myös taksin ennakkotilausmahdollisuuden.

Taksisovelluksesta näet myös auton rekisterinumeron sekä auton värin ja mallin, jotta tiedät hypätä oikeaan autoon. Palvelun käyttäminen on luotettavaa ja se tekee taksin tilaamisesta vaivatonta. 02 Taksin yhteistyökumppanit ovat turvallisia ja kuljettajat taksialan ammattilaisia.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest