Taksi Päijät-Häme

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Päijät-Hämeessä. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Päijät-Hämeessä

Hämeen itäisin osa, Päijät-Häme, sijaitsee Keski-Suomen eteläpuolella, Kanta-Hämeen vieressä. Mitä nähtävää ja koettavaa maakunnasta löytyy?

Maakunnan vaakunassa koreilee vedenneito Vellamo, vedenhaltijoiden kaukainen sisar. Vettä Päijät-Hämeessä riittää, sillä Päijänteen eteläpää ja Vesijärvi sijaitsevat maakunnan alueella. Etelässä maakunnan halki kulkevat Salpausselät.

Salpausselkä Geopark – veden muovaama tarina

Lahden seudulla jääkauden muodostamat Salpausselkien reunamuodostelmat ovat korkeimmillaan. Näyttävät harjut, kesän retkimaisemat ja talviurheilupaikat luovat luontoelämyksiä kaikenikäisille.

Muihin Päijät-Hämeen ulkokohteisiin kuuluvat esimerkiksi Kapatuosian linnavuori Hollolassa, Kullasvuoren ulkoilualue maisematorneineen, Lapakiston luonnonsuojelualue Nastolassa sekä Päijänteen kansallispuisto melontareitteineen. Heinolan vaikuttava Pirunkirkko ja Hollolan Pirunpesä ovat niin ikään vaikuttavia luonnon nähtävyyksiä.

Luontoreittien lähtöpaikoille pääsee kätevästi taksilla. Näin aika ei kulu parkkipaikan etsimiseen eikä retkellä tarvitse palata enää lähtöpisteeseen. Taksi tulee noutamaan sinut, seurueesi ja retkeilyvarusteesi juuri sieltä, mistä haluat – kunhan sinne kulkee autotie.

Kulttuuria Lahdessa, lintutarhoja Heinolassa

Urheilua, musiikkia vai kenties teatteria? Monipuolinen kulttuurielämä on Lahden vahvuus. Salpausselän Kisojen lisäksi kaupunki tunnetaan muun muassa Vellamo-melontastadionista ja monilajihallista.

Kaupunginteatteri, Sinfonia Lahti, Sibeliustalo sekä vuosittaiset ja vaihtelevat taide- ja musiikkitapahtumat vastaavat isompaankin kulttuurinnälkään.

Heinolan lintutarhat on Suomen ainoa virallinen lintuhoitola. Siellä voit törmätä niin trooppisiin kuin luonnonvaraisiin lintuihin, papukaijoista petolintuihin ja riikinkukoista kauluskaijoihin.

Heinola on myös aktiivinen tapahtumapaikka: Heinolan jääfestivaalit, Heinolassa Jyrää -ilmaiskonsertit ja Heinolan Valot -konsertit sekä musikaaleistaan tunnettu Heinolan kesäteatteri houkuttelevat elämysten pariin vuodesta toiseen.

Sinä päätät, taksi vie

Festarit, kulttuuriretki, vaellusreissu vai makumatka? Sinä päätät kohteesi, ja taksi huolehtii sinut perille.

Ruuhkaisina aikoina, kuten tapahtumien yhteydessä suosittelemme ennakkotilausta. Näin pääset ajoissa paikan päälle – olipa kyseessä lempiartistisi konsertti, ravintolaillallinen tai auringonlasku järven rannalla.

Pin It on Pinterest