Taksi Pirkanmaa

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Pirkanmaalla. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Pirkanmaalla

Mistä löytyvät Gallen-Kallelan erämaa-ateljee, Suomen suurin kirkkovene ja Herra Hakkaraisen koti? Entä mitä yhteistä on Mauri Kunnaksella, Armi Toivasella, Jenni Poikeluksella ja Martti Syrjällä?

Pirkanmaa tarjoaa suomalaista kulttuuria, luontoa, nähtävyyksiä ja hyvää meininkiä mukavassa paketissa. Lähde tutkimusmatkalle – 02 Taksi huolehtii sinut perille!

Mennään Manseen, nähdään Nääsvillessä

Pirkanmaan vanhana tehdas- ja työläiskaupunkina Tampere on kuin Suomen Manchester eli Manse. Tiesitkö, että tämän lempinimen kaupunki on saanut jo 1900-luvun alussa? Manse tunnetaan myös maailman saunapääkaupunkina: seudulta löytyy yli 40 yleistä saunaa.

Pyhäjärven ja Näsijärven rannoilla sijaitseva maakuntakeskus tunnetaan kuohuvasta Tammerkoskesta, laadukkaasta teatterikulttuurista sekä Ilveksen ja Tapparan kotimatseista. Tampereella sijaitsee myös maailman ensimmäinen julkinen kansainvälisen vakoilun museo.

Festarikansaa Suomen Nashville eli Nääsville hemmottelee useassa eri tyylilajissa. Tammerfest, Rockfest Blockfest, Tampereen Teatterikesä ja Film Festival ovat tapahtumia, joihin on kätevintä saapua taksilla. Ei ole tarvetta jahdata parkkipaikkaa tai sukkuloida katujärjestelyjen keskellä, kun taksikuski tuo ja vie turvallisesti perille.

Jos Suomen toiseksi suurin huvipuisto ei ole vielä tuttu, kannattaa taksikuskille laulaa mainoksen mukaan: Särkänniemeen, Särkänniemeen!

Vietä kesäpäivä Pirkanmaalla

”Mä oksalla ylimmällä oon Harjulan seljänteen;
niin kauas kuin silmään siintää, nään järviä lahtineen.”
– Topelius

Kesäpäivä Kangasalla vai Kangasalalla? Runosta ja laulusta tuttu kaupunginnimi taipuu ihan omalla tavallaan. Kun matkaat taksilla vesistöjen ympäröimään kaupunkiin, saavut Kangasalle ja olet Kangasalla.

Kangasalan alueella on lähes toistasataa järveä ja lampea sekä useita harjuja: Kirkkoharju, Kuohunharju, Keisarinharju ja Vehoniemenharju. Upeiden luonto- ja retkikohteiden lisäksi paikkakunnalla voi nauttia Längelmäveden rannalla sijaitsevasta kesäteatterista ja lähiruokatilojen herkuista sekä käväistä Auto- ja tieliikennemuseo Mobiliassa. Kaikkiin kohteisiin on helppo tilata taksi suoraan 02 Taksi -sovelluksesta.

Nähtävyyksiä keskiajalta asti

Pirkanmaa ei elämyksissä pihtaile. Huikean huvipuiston, upeiden luontomaisemien ja kiehtovien kulttuurikohteiden rinnalle nousevat historialliset kohteet.

Sastamalan Pyhän Marian kirkko on keskiaikainen, 1400-luvun lopulla valmistunut jykevä harmaakivikirkko. Yhtä upea on Ylöjärvellä sijaitseva puinen kirkko, joka on ollut käytössä vuodesta 1850.

Historiasta kertovat myös Tampereen Tuomiokirkko ja Vapriikin museokeskus, Nokian Tehdassaari, Serlachius-museot Mänttä-Vilppulassa sekä mahtava Kyröskoski, joka kuuluu Suomen korkeimpiin koskiin.

Taksilla Helvetinjärvelle ja Pirunvuorelle

Synkistä nimistään huolimatta Helvetinjärven kansallispuisto sekä jykevä Pirunvuori ovat näkemisen ja kokemisen arvoisia kohteita. Kun kuljet taksilla, voit huoletta aloittaa retken yhdestä pisteestä ja lopettaa aivan toisaalle – kutsu vain taksi noutamaan, kun reppu alkaa painaa.

Ruovedellä Helvetinjärven kansallispuistossa voi tehdä patikkaretken esimerkiksi Helvetistä itään ja ihastella upeaa rotkojärveä, Helvetinjärveä. Läheltä löytyvät myös Gallen-Kallelan erämaa-ateljee Kalela, Siikanevan suo pitkospolkuineen sekä erityinen Ollinkivi-siirtolohkare, josta Topeliuskin kirjoitti.

Vammalan Pirunvuorelle kannattaa kivuta katsomaan sekä upeita maisemia että Emil Danielssonin erämaa-ateljeeta. Paikka sijaitsee kätevästi vain lyhyen taksimatkan päässä Vammalan keskustasta.

Minne menetkin, meiltä löydät taksin

02 Taksi toimii koko Pirkanmaan alueella, Akaasta Tampereelle ja aina Orivedelle ja Juupajoelle asti.

Paikalliset taksikumppanit tuntevat alueen kunnat ja kaupungit kuin omat taskunsa, joten matka sujuu mukavasti taksilla niin nähtävyyksiin, festareille, teatteriin kuin patikkaretkelle.

Löydä mukavin kyyti Pirkanmaalla 02 Taksi -sovelluksesta tai soittamalla 020230!

Pin It on Pinterest