Taksi Pohjanmaa

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Pohjanmaalla. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Pohjanmaalla

Pohjanmaan maakunta on pieni, mutta pippurinen. Lyhyiden välimatkojen ansiosta maisemiin ja matkakohteisiin voi helposti tutustua vaikka taksikyydillä. 02 Taksi palvelee koko Pohjanmaan alueella.

Pohjanmaa käsitti aiemmin Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan lisäksi myös Kainuun sekä osan nykyistä Lapin maakuntaa. Nykyisellään Pohjanmaana tunnetaan alue, joka sijoittuu Vaasan, Pietarsaaren ja Kristiinankaupungin alueisiin.

Pohjanmaan maakunta on yksi Suomen monipuolisimmista matkakohteista. Se tarjoaa niin monipuolista kulttuuria, kaunista luontoa ja saaristomaisemia, tapahtumia, laadukkaita ravintoloita ja monipuolista aktiviteettia koko perheelle.

Sano jos mä oon liiankin suora
Tai jos juuret ei pinnalle näy
Potki ylös jos mieli on musta
Juhlitaan onni kun käy
Pohjanmaan tuulia – Jannika B

Pohjalaisten patojen ääreen

Pohjanmaan maakuntakeskus on Vaasa. Se tulvii historiallisia kulttuurikohteita, luontokohteita, näyttelyitä, aktiviteetteja ja erilaisia kahviloita ja myymälöitä.

Koe Vaasa road trip helposti taksin avulla. Pohojalaaset ovat ylpeitä juuristaan ja suosittelevatkin mielellään alueen loistavia matkakohteita vierailijoille. Visit Vaasa suosittelee kohteita, jotka sijaitsevat pienen ajomatkan päässä toisistaan.

Pohjanmaalla pitokulttuuri on voimissaan ja hyvä ruoka on osa viehätystä. Pitopöydästä löytyy nykyäänkin sallattia (eli rosollia), leipäjuustoa, loorat ja paikalliset leivät. Vaasan seutu tarjoaa matkailijoille ja asukkaille monia hyviä ravintoloita. Tilaa taksi ravintolaan ja nauti vaikkapa Pohjanmaan nimikkokalaa siikaa.

Pin It on Pinterest