Taksi Varsinais-Suomi

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Varsinais-Suomessa. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Varsinais-Suomessa

Vähän ehkä hullu idea, mutta toteuttamisen arvoinen. Tiesitkö, että Varsinais-Suomen läpi virtaa yksi Suomen merkittävimmistä joista – Aurajoki. Aurajoen kansallismaisemien varrella kulkee historiallinen Hämeen härkätie, jota pitkin voi huristella härkien sijaan vähän modernimmin taksilla. Pitäisikö ajaa ihan sinne Hämeenlinnaan saakka?

”Helky laulu Auran rantain…”

Mutta älä nyt aivan vielä lähde, tutustu Varsinais-Suomeen hieman paremmin vielä ennen sitä.

Turku tutuksi taksilla

Turku, tuo Suomen entinen pääkaupunki – ja jos turkulaisilta kysytään niin se todellinen. Turussa riittää nähtävyyksiä ja etenkin historiannälkäisille matkakohteita on runsaasti. Nappaa taksi ja käy tutustumassa esimerkiksi Turun linnaan, suuntaa sieltä Luostarinmäelle ja sietä Aboa Vetus & Ars Novaan ihastelemaan palaa vanhaa Turkua. Luontoihmisiä suosittelemme tilaamaan taksin Ruissalon kansallispuistoon ja upeaan kasvitieteelliseen puutarhaan.

Muita kohteita Varsinais-Suomessa

Aivan upea Naantali sijaitsee vain pienen ajomatkan päässä Turusta, kaupunki on tutustumisen arvoinen kaikenikäisille, mutta etenkin perheen pienimpien matkakohde on itseoikeutetusti Muumimaailmaa.

Somerolla sijaitseva Hiidenlinna ja Sisumetsän Seikkailupuisto ovat myös koko perheelle sopiva mukava matkakohde. Käy tutustumassa upeaan Mathildedahlin ruukkikylään Salon suunnalla tai ajele taksilla läpi Saariston rengastien.

Tiesitkö tämän? – Mitä on kakoliitti?

Varsinais-Suomen nimikkokivi on punainen graniitti. Tätä kivityyppiä on louhittu muun muassa Kakolan kivilouhimossa. Kakolan vangit louhivat Kakolanmäellä kiveä ja antoivat sille nimityksen kakoliitti.

Pin It on Pinterest