19.10.2021

02 Taksi ja ReceiptHero yhteistyöhön

Yhteistyön myötä 02 Taksin asiakkaat voivat nauttia täysin vaivattomasta matkakulujen käsittelystä ja ohjata sähköiset taksikuitit automaattisesti käytetyimpiin matkalaskujärjestelmiin.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

ReceiptHeron ja 02 Taksi -integraation myötä 02 Taksin asiakkailla on nyt mahdollisuus nauttia täysin vaivattomasta matkakulujen käsittelystä. ReceiptHero-palvelu on nyt aktivoitu 02 Taksi -palvelussa ja asiakkaat voivat saada kuittinsa automaattisesti toimitettuna yrityksen matkalaskuohjelmistoon.

02 Taksi on laajasti ympäri Suomen toimiva ja jatkuvasti kasvava taksipalvelu, jonka avulla matkustajat voivat etsiä luotettavia taksikyytejä lähistöltään. Palvelulla on yli 320 000 käyttäjää ja yli miljoona matkustajaa vuosittain.

“Olemme innoissamme yhteistyöstä ReceiptHeron kanssa, sillä tämä on todella tarpeellinen ominaisuus yritysasiakkaillemme. Asiakkaidemme ei enää tarvitse käyttää aikaansa käsittelemällä sähköpostikuitteja ja huolehtia niiden toimittamisesta kirjanpito-ohjelmistoon. Nyt asiat sujuvat niin kuin pitääkin!” kertoo 02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi.

02 Taksin asiakkaat voivat aktivoida ReceiptHero-palvelun sovelluksen reunavalikosta, jolloin asiakas ohjataan luomaan ReceiptHero-käyttäjätili ja lisäämään maksukortin tiedot. Jos 02 Taksin asiakkaalla on jo ReceiptHero-tili, asiakkaan tulee todentaa molemmat käyttäjätilit.

Kun aktivointi on tehty, asiakas vastaanottaa kaikki taksikuitit ReceiptHeroon. Asiakkaat, joilla on käytössään eTasku tai jokin muu palveluun integroitu partnerisovellus, saavat kuitit automaattisesti valittuun ohjelmistoon.

“Meille on ollut jo pidempään selvää, että taksikuittien käsittely on yritysasiakkaille hyvin työlästä, joten olemme erittäin otettuja yhteistyöstä ja integraatiosta 02 Taksin kanssa. 02 Taksi on laajentanut nopeasti taksiyhtiöiden määrää, joiden kanssa he tekevät yhteistyötä kuten myös sovelluskäyttäjien määrää. Odotamme, että pääsemme tarjoamaan palveluamme 02 Taksin asiakkaille” toteaa Tommi Keränen, Head of B2B, ReceiptHero.

02 Taksin asiakkaat pääsevät nauttimaan palvelusta ympäri Suomen.

Lähde: ReceiptHero

Pin It on Pinterest