16.7.2021

02 Taksin puhelinpalvelussa välitetään taksien lisäksi myös asiakkaista

02 Taksin puhelinpalvelusta saa aina henkilökohtaista palvelua vuorokauden ajasta riippumatta. Välitämme asiakkaistamme ja etsimme aina tilanteeseen parhaiten sopivan kyydin.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksin puhelinpalvelussa vastataan vuoden ja vuorokauden jokaisena hetkenä muutamassa sekunnissa. Asiakkaat kiittävät palvelun helppoutta ja mahdollisuutta vertailla eri taksiyhtiöitä. Myös kyytien kiinteä hinta saa paljon kiitosta. Eräs asiakas oli niin tyytyväinen, että totesi puhelun lopussa: ”Onpa nämä taksihommat kehittyneet hurjasti positiivisempaan suuntaan!”

Koska 02 Taksin puhelinpalvelu vastaa aina, asiakaspalvelijat kohtaavat asiakkaat monessa eri elämäntilanteessa – jopa ihan sinä elämän alussa eli matkalla synnytykseen. Eräs asiakaspalvelija muistaa, kun miesasiakas tilasi taksin synnytysklinikalle. Ilmassa olleen jännityksen pystyi aistimaan luurien kautta. Asiakkaalle tilattiin nopeimmin saatavilla ollut taksi, ja matka kohti uutta elämää sai alkaa.

Aina ei ole kyse ihmisistä, jotka kulkevat taksilla, vaan joskus voi olla tarve tavarankuljetukselle. Tavarankuljetuksen tilaaminen onnistuu 02 Taksin kautta, kun kyyti tilataan ilman kiinteää hintaa. Eräälle asiakaspalvelijalle sattui juhannuksena kohdalle tärkeä tavarankuljetustilaus. Asiakas tarvitsi juhannusjuhlia varten kauppakassin kotiinsa. Kauppakassi kulki taksin kyydissä onnistuneesti perille, ja juhlat saivat alkaa!

 Jos otat, ota 02 Taksi

Yksi yleisimmistä syistä käyttää taksia on silloin, kun ei itse ole ajokunnossa. Eräs asiakaspalvelija kertoo puhelusta, jossa asiakas oli tilaamassa taksia paikalliseen baariin: ”Kysyin asiakkaalta, onko kaikilla taksilla matkustavilla sama määränpää? Asiakas vastasi, että on ja määränpää on vetää pää täyteen.”

Välillä asiakkaan ilo tarttuu myös luurin toiseen päähän. Yksi asiakaspalvelija kertoo, että hän oli kuullut erään rouvan nimen väärin. ”Luulin, että asiakkaan nimi oli Ruusunen, mutta tämän kuultuaan asiakas alkoi nauraa hysteerisesti ja sanoi, ettei hän todellakaan ole mikään Ruusunen. Aloin itsekin nauraa, eikä meidän naurullemme meinannut tulla loppua.”

Joskus ilta saattaa äityä niin hurjaksi, ettei asiakas ole itse selvillä, missä on. Tähän auttaa 02 Taksin paikannuspalvelu, joka voidaan laittaa päälle asiakkaan luvalla. ”Eräs asiakas tilasi taksia Ouluun Nesteelle ja kun luettelin kaikki Nesteet läpi, niin mikään ei tuntunut oikealta. Lähetin asiakkaalle paikannuslinkin ja selvisi, että hän onkin Kokkolassa. Oli ollut kuulemma vauhdikas ilta!”, eräs asiakaspalvelija nauraa.

Myös taksinkuljettajat joutuvat välillä selvittämään asiakkaiden kotiosoitteita, kun asiakkaat eivät itse enää juhlaillan jälkeen muista niitä. Onpa käynyt niinkin, että taksinkuljettajan on täytynyt taluttaa asiakas kotiovelle ja varmistaa, että hän pääsee varmasti ovesta sisään.

Välillä asiakaspalvelija yllättyy itsekin siitä, miten lähellä asiakastaan on: ”Etätöissä ollessani asiakas tilasi auton meidän talomme oven eteen. Hän ei varmaankaan olisi uskonut että puheluun vastataan samasta talosta. En tietenkään paljastanut tätä asiakkaalle.”

Pin It on Pinterest

Share This