27.1.2022

02 Taksi lähtee Helsinki Ski Weeksin pääyhteistyökumppaniksi

02 Taksi lähtee tekemään yhteistyötä Suomen Hiihtoliiton järjestämän Helsinki Ski Weeksin kanssa.

Meitä molempia yhdistää ajatus vastuullisuudesta. Tekeminen huipentuu 24.2. järjestettävään 02 Taksi Stadion Sprint -tapahtumaan, jossa maailman huippuhiihtäjät kohtaavat toisensa innokkaan hiihtoyleisön edessä. 

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

”02 Taksille oli luontevaa lähteä mukaan näin kiinnostavaan tapahtumaan yhdessä Helsinki Ski Weeksin kanssa. Tämä on hieno osoitus yhteisöllisestä tekemisestä, joka järjestetään turvallisesti ja vastuullisesti. Hiihtäminen edistää ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia, mikä on tässä maailman tilanteessa vielä entistä tärkeämpää. Ennen kaikkea hiihto on koko kansan rakastama laji, joten on mahtavaa olla mukana!” iloitsee 02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi. 

Helsinki Ski Weeksin arvot ovat 02 Taksille tärkeitä: Kuvaamme 02 Taksia lauseella ’Välitämme enemmän’. Se näkyy kaikessa tekemisessämme. Tunnemme taloudellisen vastuumme ja olemme korona-ajasta huolimatta onnistuneet toimittamaan yhteistyökumppaneidemme kuljettajille entistä enemmän kyytejä.” 

Helsinki Ski Weeks on hiilineutraali tapahtuma, ja ympäristöasiat otetaan hyvin huomioon. 02 Taksi osallistuu omalta osaltaan liikenteen päästöjen kompensointiin, hyvittämällä kaikki 02 Taksin tilauskanavista yhteistyökumppaneille tilattujen kyytien päästöt. 

”Pelkkä kompensointi ei kuitenkaan riitä, vaan haluamme omalta osaltamme helpottaa myös vähäpäästöisyyteen siirtymistä. Asiakas voi helposti valita vähäpäästöisen tai täyssähköauton tilauskanaviemme kautta.”  

Pin It on Pinterest