31.8.2022

02 Taksi oli Tampere Soi -tapahtumassa tolppana paikalla!

02 Taksi päätti perustaa yhdessä tamperelaisten yhteistyökumppaneiden kanssa Tampere Soi -tapahtumaan taksitolpan. Hakametsän parkkipaikalla järjestetyssä tapahtumassa oli yhteensä 10 000 kävijää.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksin kumppanuuspäällikkö Jaana Rantamäki heittäytyi mukaan festarimaailmaan ja lähti tutustumaan liikenteen ohjaajan tehtäviin festarialueen taksitolpalla. Taksitolppa pystytettiin yhdessä 02 Taksin paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

 ”Vaikka 02 Taksin tilauskanavat ovat normaalisti puhelinpalvelu ja sovellus, halusimme kokeilla jotain ihan uutta. Minulle oli tärkeää itse mennä paikan päälle näkemään ja tutustumaan siihen, millainen meno ja meininki taksitolpalla on.”

Jaana ohjasi asiakkaita takseihin sekä viestitti taksinkuljettajille, kun tolpalle tarvittiin lisää autoja. Hän koki oppineensa tapahtumasta paljon ja ymmärtävänsä aiempaa paremmin, mitä asioita taksien ja kuljettajien näkökulmasta täytyy huomioida.

”Oli tosi mukavaa päästä juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia kuljettajien kanssa. Huomasin myös, että alkuillasta moni asiakas neuvotteli kyydilleen kiinteän hinnan. Kiinteään hintaan on siis jo totuttu. 02 Taksin sovelluksessa ja puhelinpalvelussa asiakas saa aina halutessaan matkalle kiinteän hinnan ja asiakkaat arvostavat sitä paljon.” 

Festarikansan tunnelma oli hyvä ja asiakkaat antoivat positiivista palautetta sekä Jaanalle että kuljettajille.

”Haluan erityisesti kiittää meidän tamperelaisia yhteistyökumppaneita. Kuljettajat olivat hyvin sitoutuneita ajoihin. Joku kuljettaja oli tullut paikalle jopa toiselta paikkakunnalta, kun oli kuullut tapahtumasta! Haluan jatkossakin tehdä vahvaa yhteistyötä paikallisten taksiyhtiöiden kanssa, jotta asiakkaiden taksinkäyttökokemukset olisivat positiivisia ja sitä myötä taksin käyttäminen lisääntyisi.”

Juhlinnan keskellä saattaa välillä sattua myös ikäviä asioita. Näihinkin 02 Taksin tolpalta löytyi ratkaisu.

”Kuulin, että eräs kuljettaja oli vienyt tapahtuma-alueelta poistetun humaltuneen ja rahattoman asiakkaan kotiin, koska ei halunnut jättää häntä heitteille. Mielestäni tämä on hyvä esimerkki siitä, miten asiakkaista oikeasti välitetään.”

Pin It on Pinterest