25.2.2022

02 Taksin data paljastaa: Koronasta huolimatta ihmiset matkustivat aktiivisesti viime vuonna – Helsinki-Vantaan lentoasema oli taksitilausten suosituin määränpää

02 Taksi tutki vuoden 2021 tilausdataa ja huomasi, että pääkaupunkiseudulla käytetään taksia eniten silloin, kun ollaan lähdössä matkalle. 

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Korona-aika on hillinnyt suomalaisten matkustamista, mutta siitä huolimatta 02 Taksin tilausdata osoittaa, että Helsinki-Vantaan lentoasema oli viime vuonna ehdottomasti suosituin määränpää taksitilauksille. Sinne tilattiin viime vuoden aikana tuhansia taksikyytejä. 

Lentojen lisäksi junamatkustus on ollut suosittua ja Helsingin päärautatieasema, Pasilan asema, Turun päärautatieasema, Kupittaan asema sekä Tampereen päärautatieasema olivat valtakunnallisesti suosituimpien määränpääosoitteiden joukossa.  

Taksiin turvaudutaan myös silloin, kun täytyy olla ajoissa sairaalassa. Asemien lisäksi pääkaupunkiseudun sairaalat olivat kymmenen suosituimman yksittäisen määränpääsoitteen joukossa. 

Yksittäisistä osoitteista asemien ja sairaaloiden lisäksi suosituksi määränpääksi nousi Iso Omena -ostoskeskus Espoossa.

Yhdeksän suosituinta määränpääosoitetta pääkaupunkiseudulla 

  1. Helsinki-Vantaa lentoasema 
  2. Meilahden kolmiosairaala 
  3. Helsingin päärautatieasema 
  4. Pasilan asema 
  5. Jorvin sairaala 
  6. Tikkurilan asema 
  7. Malmin sairaala 
  8. Peijaksen sairaala 
  9. Iso Omena 

 Asiasta uutisoi myös Vantaan Sanomat.

Lisätietoja:
Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy, puh. 044 222 4222

02 Taksi kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Palvelussa on jo yli 40 taksiyhtiötä ja yli 5500 taksia. Välitämme taksiyhtiöille vuositasolla yli miljoona tilausta. 02 Taksia käyttäessä asiakas voi valita taksikyydin matkan hinnan, auton saapumisajan ja asiakasarvioiden perusteella sekä tilata premium-auton, vähäpäästöisen auton tai tila-auton. 

02 Taksin tavoitteena on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen. Helpotamme turvallisen taksin tilaamista ja tarjoamme tasapuolisen kyytien vertailun koko Suomessa. Samalla haluamme edesauttaa kumppaneinamme toimivien taksiyhtiöiden menestymistä kilpaillussa markkinassa. 02 Taksi kompensoi kaikki tilauskanaviensa kautta yhteistyökumppaneille tilattujen kyytien päästöt. 

Pin It on Pinterest