22.10.2021

10 hyvää syytä käyttää taksia

Taksi kuljettaa niin viikonlopun riennoissa kuin perusarjessakin. Listasimme kymmenen hyvää syytä kulkea taksilla!

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Taksi on kulkemisen muotona monille tuttu, mutta osalle meistä kenties lähinnä viikonloppurientoihin tai firman pikkujouluihin liittyvä eksoottinen tapa päästä paikasta toiseen. Kuitenkin taksi on myös erittäin käytännöllinen kulkuneuvo ihan siinä perusarjessakin. Miksi? No, monestakin syystä, mutta selventääksemme asiaa, kirjasimme ylös 10 merkittävää syytä taksin tilaamiseen. 

Varmasti perille

1. Kun menet vieraalle paikkakunnalle, taksi on helppo tapa päästä perille. Voit mennä julkisilla kulkuneuvoilla ensin pidemmän välimatkan ja asemalta tilata taksin, jonka kuljettaja osaa viedä sinut sujuvasti haluamaasi osoitteeseen. Ei siis tarvitse tuijotella karttasovellusta sormet ristissä toivoen, että ehdit ajoissa perille, vaan voit rentoutua ja katsella maisemia taksin ikkunasta.

2. Taksin tilaaminen on helppoa. 02 Taksin kautta tavoitat lukemattoman määrän taksiyrittäjiä. Voit tilata taksin suoraan sovelluksestamme tai puhelimitse. Palvelumme toimii ympäri Suomen.

3. Taksin kyydissä voit unohtaa liikenteen seuraamisen ja käyttää ajan hyödyksi. Taksimatkan aikana voit hoitaa juoksevia asioita, kuten työpuheluita ja -sähköposteja, tehdä varauksen parturille tai jumppatunnille tai suunnitella kaupan ostoslistan.

Huolettomampaa arkea

4. Kun kuljet taksilla, et joudu huolehtimaan oman auton parkkeerauksesta, parkkimaksuista puhumattakaan. Kaiken lisäksi voit unohtaa kellon tuijottelun, koska parkkiaika ei lopu kesken. Sano siis ei parkkipaikkahuolille.

5. Jos et omista omaa autoa ja käytät tarvitsemiisi autokyyteihin taksipalveluita, voit unohtaa autoihin liittyvät maksut ja huollot. Ei autovakuutusta, ajoneuvoveroa ja vuosihuoltoja! Ja näin olet myös askelen lähempänä huolettomampaa elämäntapaa.

6. Valitsemalla taksin olet vapaampi. Julkisten kulkuneuvojen aikataulut voivat olla usein sinun kannaltasi epäkäytännölliset tai reitit hankalat. Tällöin taksi on varsin hyvä vaihtoehto! Taksilla pääset kotiovelta määränpäähän, juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Yhdessä tekemisen tunteita

7. Paikallisten yrittäjien tukeminen kannattaa aina. Pidetään lähipalvelut elossa ja käytössä jatkossakin. Taksin tilaaminen on äärimmäisen helppo tapa tukea paikallisia taksiyrittäjiä.

8. Vihreämpi matka 02 Taksilla. Kaikki 02 Taksin kyydit ovat päästökompensoituja. Tämän lisäksi sovelluksestamme on helppo valita vähäpäästöinen kyytivaihtoehto. Puhelinpalvelussakin sinulle kerrotaan näistä.

9. Olemme kehittäneet asiakkaillemme taksikrediittijärjestelmän. Sinäkin voit hyötyä siitä! Kun suosittelet 02 Taksia kaverille, kerrytät omia krediittejäsi, joilla voit maksaa sovelluksessamme. Kuljet siis itse taksimatkasi edullisemmin ja helpotat myös kaverisi arkea!

10. Viimeisimpänä ja kaikkea muuta kuin vähäisimpinä: taksinkuljettajat ovat mukavaa juttuseuraa! Matkat sujuvat nopeammin, kun voi keskustella niitä näitä ja miksei vakavampiakin asioita. Sosiaaliset kontaktit tuovat aina piristystä päivään.

Sopisiko taksi helpottamaan sinunkin arkeasi? Taksi kyllä vie perille, sinut ja kantamuksesi. Huolettomasti ja ajallaan.

Pin It on Pinterest