6.4.2020

iTaksi ja Tatsilla ovat liittyneet Pirkanmaalla kumppaneiksemme

Valtakunnallisesti toimiva iTaksi on liittynyt verkostoomme Tampereen seudulle. Samoin on tehnyt Tampereen talousalueella kyyditsevä Tatsilla Oy.

Nyt 02 Taksilla on Pirkanmaalla jo useampi kovan luokan kumppani ajamassa palvelun kautta tilattavia kyytejä!

iTaksin tavoitteena edullinen, mutta laadukas kuljetus

iTaksi tarjoaa kyydit kaikille teille missä tahansa ja milloin tahansa. Luotettavat ja laadukkaat, mutta silti edulliset kyydit palvelevat perinteisten taksitarpeiden lisäksi inva- tai ryhmäkuljetusta kaipaavia sekä tavarankuljetusta tarvitsevia.

iTaksin tavoitteena on olla aina edullisin vaihtoehto, asiakastyytyväisyyden muita puolia unohtamatta.

Kun palvelu on hyvää, asiakas luottaa taksipalvelussa myös seuraavan kerran iTaksiin.

iTaksin saat tilattua sovelluksesta seuraavilla alueilla: Tampere,Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä ja Pirkkala.

Tatsilla vie taksilla vahvasti paikallisesti

Tatsilla on Tampereen talousalueella jo vuosia toimineiden taksiyrittäjien yhteistuumin perustettu taksipalvelu, jonka kyytiin voi hypätä Tampereen lisäksi sen ympäristökunnissa.

Tatsillan vahvuuksia ovat nimenomaan paikallisuus ja kokemus. Yhtiö lupaa kääriä samaan pakettiin parhaat puolet taksimaailman perinteisestä ja nykyaikaisesta puolesta.

Yhtiöt tuovat panoksensa Pirkanmaalle, jossa taksiyrittäjien tavoitteena on parantaa alan mainetta ja asiakkaiden luottamusta alaan

Kuluttajien uupunut usko taksialaan ja alan maineen arvostuksen lasku on saanut usean taksitoimijan Pirkanmaalla liittymään 02 Taksi -palveluun.

Tavoitteena on yhdessä osoittaa, että luotettavia, lakipykälien mukaan ja asiakaspalvelu edellä toimivia taksiyrityksiä on yhä olemassa.

Tärkeää asiakaskokemuksen parantamisessa on myös se, että kuluttajat saavat hinnoiltaan läpinäkyvän ja helppokäyttöisen taksin vertailu- ja tilauspalvelun, josta löytyy yhdestä paikasta luotettavat taksiyhtiöt paitsi Tampereella myös sen ulkopuolella.

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest