2.4.2020

OTAXI Oulu osaksi 02 Taksia

OTAXI Oulu on 02 Taksin uusi kumppani, jonka kattava ja laadukas palvelu on nyt 02 Taksin asiakkaiden käytössä Oulun seudulla.

OTAXI Oulun toimialueisiin kuuluvat Haukipudas, Kempele, Kiiminki, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Oulunsalo, Tyrnävä ja Yli-Ii. Käytössä on satoja autoja ja ammattikuljettajia takaamassa taksimatkustajien turvalliset ja luotettavat kuljetukset.

Monipuoliset taksipalvelut yksityisille ja yrityksille

OTAXI on tullut tutuksi alueellaan perinteisenä, kotimaisena taksiyhtiönä, jolta onnistuvat tavallisten taksikyytien lisäksi erityisempää vip-tasoa edellyttävät kuljetukset.

Autot ajavat tilauksesta ympäri vuorokauden ja vuoden yksilölliset asiakastarpeet huomioiden.

OTAXI on myös yritysten kumppani. Tasokkaatkin työmatkat, yritysten maksukortti ja oma OTAXI-taksitolppa ovat yritysten hyödynnettävissä olevia palveluja.

02 Taksi on luotettavien taksiyhtiöiden vertailu- ja tilauskanava – ja siellä OTAXIkin haluaa olla

otaxi oulu mukaan 02 taksi sovellukseen

02 Taksissa asiakas voi vertailla ja tilata alueensa taksiyhtiöiden kyytejä hinnan, nopeuden ja arvostelujen mukaan.

02 Taksin alla toimivat vain hyvämaineiset ja vakavaraiset taksiyhtiöt.

Palveluun liittyminen on OTAXI Oulun toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjolan mukaan sekä yhtiön että asiakkaan etu.

– 02 Taksiin liittyminen tuo meille uuden kanavan palvella asiakkaita ja saada lisää kyytejä. Meille on tärkeää, että OTAXI on saatavilla niissä kanavissa, joista asiakkaat etsivät ja tilaavat luotettavia takseja.

 

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest