12.3.2020

”Tästä hyötyvät sekä taksitoimijat että ennen kaikkea taksiasiakkaat”

Valtakunnallisesti toimiva iTaksi on liittynyt verkostoomme Tampereen seudulle.

Nyt 02 Taksilla on jo kuusi kovaa kumppania Pirkanmaalla ajamassa palvelun kautta tilattavia kyytejä!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest

iTaksi tarjoaa kyydit kaikille teille missä tahansa ja milloin tahansa. Luotettavat ja laadukkaat, mutta silti edulliset kyydit palvelevat perinteisten taksitarpeiden lisäksi inva- tai ryhmäkuljetusta kaipaavia sekä tavarankuljetusta tarvitsevia.

iTaksin tavoitteena on olla aina edullisin vaihtoehto, asiakastyytyväisyyden muita puolia unohtamatta. Kun palvelu on hyvää, asiakas luottaa taksipalvelussa myös seuraavan kerran iTaksiin.

iTaksi tuo panoksensa Pirkanmaalle, jossa taksiyrittäjien tavoitteena on parantaa alan mainetta ja asiakkaiden luottamusta alaan

Kuluttajien uupunut usko taksialaan ja alan maineen arvostuksen lasku on saanut usean taksitoimijan Pirkanmaalla liittymään 02 Taksi -palveluun.

Tavoitteena on yhdessä osoittaa, että luotettavia, lakipykälien mukaan ja asiakaspalvelu edellä toimivia taksiyrityksiä on yhä olemassa.

Tärkeää asiakaskokemuksen parantamisessa on myös se, että kuluttajat saavat hinnoiltaan läpinäkyvän ja helppokäyttöisen taksin vertailu- ja tilauspalvelun, josta löytyy yhdestä paikasta luotettavat taksiyhtiöt paitsi Tampereella myös sen ulkopuolella.

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest