14.5.2020

Missä kannattaa käydä Tampereella? Paikalliset suosittelevat

Mihin Tampereella kannattaa mennä retkelle, kahville tai kulttuurin pariin? 02 Taksi keräsi some-kanavillaan paikallisilta taksikäyttäjiltä suosituksia Tampereen parhaista paikoista.

Nappaa tästä vinkit talteen! Osassa voit vierailla jo nyt, osan avautumista täytyy vielä vähän odottaa.

 

Monelle tulee Tampereesta ensimmäisenä mieleen Särkänniemi tai Pyynikin munkkikahvila. Nämä kaksi paikkaa keräsivät paljon suosituksia myös 02 Taksin Facebookissa ja Instagramissa.

Särkänniemen huvialueella vierailu on varmasti monelle suomalaiselle lapsiperheelle yksi kesän kohokohdista. Samoin monen aikuisen lapsuusmuistoissa on Särkänniemen kesäpäivät hurjien laitteiden, makean hattaran ja ihmeellisen planetaarion parissa.

Pyynikki puolestaan on hyvä kohde puistoelämästä nauttiville. Siellä lenkkeillään, kiivetään näkötorniin ja juodaan lopuksi maittavat munkkikahvit. Pyynikin munkkikahvit ovat melkein legendaarisessa maineessa myös Tampereen ulkopuolella.

Pyynikin vieressä on kaunis Pispalan kaupunginosa, jossa voi jatkaa reipasta kävelyretkeä ja ihailla vastaantulevia taloja ja katuja.

Luontoa ja puistoja arvostavan kannattaa vierailla Hatanpään Arboretumissa eli kasvilajipuistossa.

Luonnonkohteita arvostavan onneksi Tampere on järvien ympäröimä. Erityisen maininnan 02 Taksin some-kanavilla sai Sääksjärvi, joka sijaitsee Lempäälän, Pirkkalan ja Tampereen raja-alueella.

Tampere on tunnetusti urheilukaupunki! Siitä syystä suosituslistalla ovat Ratinan stadion, Hakametsän jäähalli ja Suomen jääkiekkomuseo Vapriikissa. Tamperelaiseen tapaan kannattaa päättää, kannattaako Ilvestä vai Tapparaa.

Tampereen keskustassa sijaitseva Finlaysonin tehdasalue on kaunis historiallinen alue, jonka sisällä on monipuolista ruoka- ja kulttuuritarjontaa. Tehdasalue on näkemisen arvoinen myös ulkopuolelta katsottuna.

Makunautintojen puolesta Tampereella suositeltiin erityisesti nakkikioskeja. Tampereella on esimerkiksi Pispalan Haulitornin juurella sijaitseva Vaakon Nakki, joka tarjoaa perinteistä grilliruokaa jo vuodesta 1962.

Mikä on sinun lempipaikkasi Tampereella?

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest