28.5.2020

Mihin taksilla on viime aikoina kuljettu? – 02 Taksin asiakaspalvelijat kertovat

Viime viikot ovat monella keskittyneet kotona olemiseen, mutta välillä on tullut tarve hypätä taksiin.

02 Taksin asiakaspalvelijat kertovat huomioistaan, mihin taksilla on viime aikoina kuljettu.

Vaikka viime viikkoina kaikkien kulkuvälineiden käyttö on ollut normaalia maailmantilannetta hiljaisempaa, on taksi ollut luotettava kulkuväline joissain tilanteissa.

02 Taksin puhelinasiakaspalvelussa vastaavat asiakaspalvelijat kertovat, mitkä kohteet ovat taksitilauksissa korostuneet.

Taksilla töihin ja lääkäriin

Jos etätyö ei ole onnistunut ja työmatka on liian pitkä pyöräillä tai kävellä, on moni kulkenut matkan mieluummin taksilla kuin joukkoliikennevälineillä.

Lääkäriajat ja muut terveydenhoidolliset tapaamiset on täytynyt hoitaa normaaliin tapaan myös viime aikoina. Näihin tapaamisiin on mielellään liikuttu taksilla.

Muutama taksitilaus on tehty myös eri varuskuntiin.

Taksilla ruuat ja kaljat kotiin

Monet ovat halunneet käydä harvemmin kaupassa ja ostaa enemmän tavaroita kerralla välttääkseen ihmiskontakteja. Taksi on koettu hyväksi välineeksi kulkea nämä kauppareissut.

Usein taksin on haluttu odottavan kaupan edessä, jotta sama kuljettaja voi viedä asiakkaan molempiin suuntiin.

Samalla tavalla on hoitunut monet reissut Alkoon. Jotkut asiakkaat ovat tilanneet taksin vähän ennen yhdeksää pelkästään siitä syystä, että voivat hakea kaupasta kaljakorin.

Tavaroiden kotiinkuljetukset ovat yleistyneet, joten välillä asiakkaat ovat halunneet taksin ostamiensa tavaroiden kuljettamiseen.

Taksilla kotibileisiin ja mökille

Ihan pelkästään kotona ei ole maltettu viime viikkoinakaan pysyä. Sosiaalisten kontaktien haluiset ihmiset ovat tilanneet taksin kavereiden luokse.

Erityisen Vapun aikaan taksitilauksissa korostui matkat kotibileisiin ja mökkbileisiin. Yksi asiakas tilasi taksin mennäkseen veneelle saunomaan.

Toinen asiakas vitsaili kuullessaan taksin arvioidun saapumisajan: ”Mitä kauemmin kestää, sen parempi. Anoppi on tulossa sillä taksilla kylään!”

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest