10.11.2023

Miten löytää halpa taksi Helsingissä?

Taksin valinnassa hinta näyttelee monesti keskeistä roolia, ja usein asiakkaalle on tärkeintä löytää mahdollisimman halpa taksi. Helsinki on tunnettu takseistaan ja niiden runsaasta tarjonnasta, mistä johtuen esimerkiksi tolpalla taksin valitseminen voi olla vaikeaa. Kun pitää tehdä valinta usean eri auton joukosta, saattaa välillä tuntua siltä kuin etsisi neulaa heinäsuovasta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

”Tilaa minulle halvin taksi Helsingissä!”

02 Taksin puhelinpalveluun soittaville Helsingin alueella liikuskeleville asiakkaille ei ole ollenkaan epätavanomaista, että puhelussa pyydetään tilaamaan halvin taksi Helsingissä, mikäli mahdollista. Taksien hinnat vaihtelevat paljon niin tarjonnan, vuorokaudenajan kuin yhtiönkin mukaan. Tuolloin on suureksi hyödyksi ladata puhelimeen 02 Taksin sovellus tai soittaa 02 Taksin puhelinpalveluun, sillä 02 Taksi tarjoaa ainoana kyytienvälityspalveluna Suomessa mahdollisuuden vertailla kyytejä. Asiakas voi valita kyydin niin asiakasarvioiden, ympäristöystävällisyyden, saapumisajan kuin hinnan perusteella.

”Vertailuominaisuus on todella kätevä ja sitä käytetään monesti silloin, kun tavoitteena on löytää halpa taksi. Helsinki on onneksi niin suuri kaupunki, että tarjontaa on aina, ja vaihtoehtoja siten runsaasti” kertoo 02 Taksin kaupallinen johtaja Petteri Niemi.

Pienemmillä paikkakunnilla ei välttämättä ole niin runsaasti kyytejä tarjolla, jolloin vertailukin saattaa olla helpompaa. Toisaalta, kun kilpailua on enemmän – kuten esimerkiksi Helsingissä – tuo laajempi valikoima mukanaan enemmän valinnanvaraa. Tuolloin voi olla helpompaa löytää itselleen halpa taksi. Helsinki onkin taksialalla kaupunki, jossa on eniten kilpailua.

Halpa taksi + Helsinki – voiko halvan taksin saada lennosta?

Taksin ottaminen lennosta on sovellus- ja puhelintilauksia perinteisempi tapa saada pirssi alleen. Nykyisin, kun hinnoittelu on vapaata, sisältyy lennosta ottamiseen tiettyjä sudenkuoppia. Vaikka lain mukaan taksin hinnasto tulee olla taksissa esillä, on sen tarkastelu aina asiakkaan vastuulla. Jos siis hyppäät taksiin lennosta, kannattaa silmäillä huolella hinnasto tai sopia hinta etukäteen. Tuolloin välttyy todennäköisemmin mahdollisilta yllätyksiltä määränpäässä, ja maksaa asiallisen hinnan kyydistään.

Halvin taksi Helsingissä – näin löydät edullisen kyydin

  1. Lataa 02 Taksi -sovellus sovelluskaupastasi!
  2. Kirjoita sovellukseen lähtöpaikan osoite sekä määränpään osoite.
  3. Järjestä kyydit hinnan perusteella edullisimmasta kalleimpaan (pystyt tekemään tämän ylälaidan valikosta).
  4. Valitse mieleisesi halpa taksi!

P.S. Voit myös tilata taksin 02 Taksin puhelinpalvelusta soittamalla numeroon 020230!

Pin It on Pinterest