13.11.2023

Voit säästää kymmeniä euroja vertailemalla taksimatkojen hintoja Helsingissä

Helsingissä taksimatkojen hintavertailu tarjoaa matkustajille mahdollisuuden säästää merkittäviä summia. 02 Taksin syyskuun tilausdatan perusteella paljastuu, että hintojen vertailu voi tuoda jopa 44 % säästön taksimatkan hintaan.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, jonka kautta voi tilata taksin usealta eri taksiyhtiöltä. 02 Taksin syyskuun tilausdatan mukaan 10 kilometrin matka maksaa Helsingissä keskimäärin 29,60 euroa, mikä tarkoittaa noin 3 euroa per kilometri.

Kun vertaillaan 02 Taksissa mukana olevien taksiyhtiöiden hintoja Helsingissä 10 kilometrin matkalle, huomataan, että vertailu voi tuoda huomattavia säästöjä. Hinta vaihtelee halvimmillaan 22,50 eurosta kalleimpaan 40 euroon. 10 kilometrin matkalla säästö voi siis olla jopa 44 %. 02 Taksi -palvelussa on Helsingissä mukana Fixutaxi, Helsinki Limo, iTaksi, Lähitaksi, Menevä, Metrotaksi, Rolly, SnapCab ja Taksari.

Valtakunnallisesti taksimatkojen keskipituus on 7,7 km ja hinta tälle matkalle keskimäärin 25 euroa. Suurten kaupunkien välillä on eroja siinä, kuinka paljon vertailemalla voi säästää rahaa. Helsingissä hintaerot ovat isoimmat ja Turussa pienimmät.

”Hinta on totta kai asiakkaille yksi tärkeä kriteeri kyytiä valitessa, mutta yhtä tärkeitä asioita ovat taksin saapumisnopeus tai tuttu brändi. Meillä on tarjolla myös premium-palvelua tarjoavia yrityksiä, joiden kilometrihinnat ovat luonnollisesti korkeampia, mutta silloin asiakas maksaa korkeasta laadusta. Myös ympäristöystävällisyys alkaa korostua taksien valinnassa koko ajan enemmän”, kertoo 02 Taksin kaupallinen johtaja Petteri Niemi.

Pin It on Pinterest