13.11.2023

Tampereella voi säästää merkittäviä summia vertailemalla taksimatkojen hintoja

Tampereella taksimatkojen hintavertailu tarjoaa matkustajille mahdollisuuden säästää useita euroja. 02 Taksin syyskuun tilausdatan perusteella paljastuu, että hintojen vertailu voi tuoda jopa 39 % säästön taksimatkan hintaan.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksi on valtakunnallinen taksien tilaus- ja vertailupalvelu, jonka kautta voi tilata taksikyydin usealle eri taksiyhtiölle. 02 Taksin syyskuun tilastojen mukaan valtakunnallisesti taksimatkoja tarkasteltaessa keskimääräinen taksimatka on 7,7 kilometriä pitkä ja sen hinta on keskimäärin 25 euroa.

Tampereella keskimääräinen taksimatkan pituus oli syyskuussa 7 kilometriä ja sen keskimääräinen hinta 25 euroa. 02 Taksi -palvelussa on Tampereella mukana Expresstaxi, Hopeataksi, iTaksi, Taksari, Taksipalvelu Kivelä, Taksi Häme ja Tatsilla.

Kun vertaillaan 02 Taksissa mukana olevien taksiyhtiöiden hintoja tälle matkalle, huomataan, että vertailu voi tuoda huomattavia säästöjä. Hinta on alimmillaan 21 euroa ja kalleimmillaan 34,25 euroa. Taksimatkan hinnassa voi siis säästää jopa 39 %.

Suurten kaupunkien välillä on isoja eroja siinä, kuinka paljon vertailemalla voi säästää rahaa. Helsingissä hintaerot ovat isoimmat, halvin kyyti on jopa 44 % halvempi kuin kallein kyyti. Turussa hintaerot ovat pienimmät. Siellä halvimman ja kalleimman kyydin välinen ero on 19 %.

”Hinta on totta kai asiakkaille yksi tärkeä kriteeri kyytiä valitessa, mutta yhtä tärkeitä asioita ovat taksin saapumisnopeus tai tuttu brändi. Meillä on tarjolla myös premium-palvelua tarjoavia yrityksiä, joiden kilometrihinnat ovat luonnollisesti korkeampia, mutta silloin asiakas maksaa korkeasta laadusta. Myös ympäristöystävällisyys alkaa korostua taksien valinnassa koko ajan enemmän”, kertoo 02 Taksin kaupallinen johtaja Petteri Niemi.

Pin It on Pinterest