13.11.2023

Turussa voi säästää merkittäviä summia vertailemalla taksimatkojen hintoja

Turussa taksimatkojen hintavertailu tarjoaa matkustajille mahdollisuuden säästää euroja. 02 Taksin syyskuun tilausdatan perusteella paljastuu, että hintojen vertailu voi tuoda jopa 19 % säästön taksimatkan hintaan.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksi on valtakunnallinen taksien tilaus- ja vertailupalvelu, jonka kautta voi tilata taksikyydin usealta eri taksiyhtiöltä. 02 Taksin syyskuun tilastojen mukaan valtakunnallisesti taksimatkoja tarkasteltaessa keskimääräinen taksimatka on 7,7 kilometriä pitkä ja sen hinta on keskimäärin 25 euroa.

Turussa keskimääräinen taksimatkan pituus oli syyskuussa 5,6 kilometriä ja sen keskimääräinen hinta 21 euroa. 02 Taksi -palvelussa on Turussa mukana iTaksi, Menevä, SnapCab, Taksi Länsi-Suomi ja Taxidata.

Kun vertaillaan 02 Taksissa mukana olevien taksiyhtiöiden hintoja tälle matkalle, huomataan, että vertailu voi tuoda huomattavia säästöjä. Hinta on alimmillaan 19,24 euroa ja kalleimmillaan 23,72 euroa. Taksimatkan hinnassa voi siis säästää jopa 19 %.

Suurten kaupunkien välillä on isoja eroja siinä, kuinka paljon vertailemalla voi säästää rahaa. Helsingissä hintaerot ovat isoimmat, halvin kyyti on jopa 44 % halvempi kuin kallein kyyti. Tampereella halvimman ja kalleimman kyydin välillä on 39 % eroa.

”Hinta on totta kai yksi tärkeä kriteeri kyytiä valitessa, mutta yhtä tärkeitä asioita ovat taksin saapumisnopeus tai tuttu brändi. Myös ympäristöystävällisyys alkaa korostua taksien valinnassa koko ajan enemmän. Meille on tärkeää tuottaa palvelua, jossa asiakkaiden on helppo tehdä omien arvojensa mukaisia valintoja”, kertoo 02 Taksin kaupallinen johtaja Petteri Niemi.

Pin It on Pinterest