13.11.2023

Oulussa voi säästää merkittäviä summia taksimatkojen hintoja vertailemalla

Oulussa taksimatkojen hintavertailu tarjoaa matkustajille mahdollisuuden säästää useita euroja. 02 Taksin syyskuun tilausdatan perusteella paljastuu, että hintojen vertailu voi tuoda jopa 28 % säästön taksimatkan hintaan.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksi on valtakunnallinen taksien tilaus- ja vertailupalvelu, jonka kautta voi tilata taksikyydin usealle eri taksiyhtiölle. 02 Taksin syyskuun tilastojen mukaan valtakunnallisesti taksimatkoja tarkasteltaessa keskimääräinen taksimatka on 7,7 kilometriä pitkä ja sen hinta on keskimäärin 25 euroa.

Oulussa keskimääräinen taksimatkan pituus oli syyskuussa 7,3 kilometriä ja sen keskimääräinen hinta 26 euroa. Kun vertaillaan 02 Taksin yhteistyökumppaneiden hintoja tälle matkalle, huomataan, että vertailu voi tuoda huomattavia säästöjä. Hinta on alimmillaan 22 euroa ja kalleimmillaan 30 euroa. Taksimatkan hinnassa voi siis säästää jopa 28 %.

Suurten kaupunkien välillä on isoja eroja siinä, kuinka paljon vertailemalla voi säästää rahaa. Helsingissä hintaerot ovat isoimmat, halvin kyyti on jopa 44 % halvempi kuin kallein kyyti. Turussa hintaerot ovat pienimmät. Siellä halvimman ja kalleimman kyydin välinen ero on 19 %.

”Hinta on totta kai asiakkaille yksi tärkeä kriteeri kyytiä valitessa, mutta yhtä tärkeitä asioita ovat taksin saapumisnopeus tai tuttu brändi. Meillä on tarjolla myös premium-palvelua tarjoavia yrityksiä, joiden kilometrihinnat ovat luonnollisesti korkeampia, mutta silloin asiakas maksaa korkeasta laadusta. Myös ympäristöystävällisyys alkaa korostua taksien valinnassa koko ajan enemmän”, kertoo 02 Taksin kaupallinen johtaja Petteri Niemi.

Pin It on Pinterest