30.4.2020

Muutoksia 02 Taksin kumppaniverkostossa

02 Taksin kumppaniverkosto on kasvanut voimakkaasti ympäri Suomen, ja laajentunut alkuvuonna kahdeksalla yrityksellä.

Alkuvuonna 02 Taksin kumppaniverkostoon on tullut mukaan Lounais-Suomen Taxidata (Varsinais-Suomi), Taksipalvelu Kivelä (Pirkanmaa), iTaksi (Pirkanmaa), Tatsilla (Pirkanmaa), Kymenlaakson Taksi, Otaxi (Oulun seutu), Keskustaksi (Etelä-Pohjanmaa) ja Varkauden Aluetaksi.

Näiden lisäksi valtakunnallisesti toimiva Menevä on laajentunut useille uusille paikkakunnille. 

Liittyen Kajonin tiedottamaan konkurssijärjestelyyn, olemme sulkeneet Kajonin tilauspalvelustamme. Kiitämme Kajonin henkilökuntaa ja autoilijoita hyvästä yhteistyöstä ja toivotamme heille kaikkea menestystä näinä vaikeina aikoina!

Samalla joudumme ilmoittamaan, että Taksi Helsinki on päättänyt lopettaa yhteistyön 02 Taksin kanssa ja muutos astuu voimaan 1.5.2020. Vaikka toisaalta pahoittelemme Taksi Helsingin päätöstä, haluamme kiittää heitä yhteistyöstä tähän asti, ja toivomme että Taksi Helsinki nähdään vielä tulevaisuudessa palvelussamme.

02 Taksi jatkaa kumppaniverkostonsa kasvattamista. Maanlaajuinen kumppaniverkostomme kattaa jo nyt 14 yhtiötä, 3000 autoa, ja uusia taksiyhtiöitä lisätään palveluun jatkuvasti.

Samalla pidämme tiukasti kiinni siitä periaatteesta, että kohtelemme kaikkia kumppaniyhtiöitämme tasapuolisesti. Tarjoamme asiakkaille läpinäkyvän tilaus- ja vertailupalvelun, ja samalla taksiyhtiöille tasavertaiset mahdollisuudet erottua tarjoamillaan.

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest