19.5.2020

02 Taksi toimii nyt myös Kainuussa: Korpitaxi 02 Taksin kumppaniksi!

Koko Kainuun alueella toimiva Korpitaxi on 02 Taksin uusi kumppani.

Korpitaxin kyydit voi tilata sekä heidän omasta puhelinnumerostaan että 02 Taksin numerosta 020230. Korpitaxin kyydit löytyvät myös maksuttomasta 02 Taksi -sovelluksesta. Kaikissa näissä kanavissa on myös ennakkotilausmahdollisuus.

Korpitaxin koko toiminnan taustalla on kainuulainen yhteen hiileen puhaltaminen.

Yhtiö on Kainuun alueen perinteinen, luotettava ja kattava taksitoimija. Korpitaxilla on taksiasema Kajaanissa, Sotkamo-Vuokatissa, Kuhmossa, Paltamossa, Ristijärvellä, Hyrynsalmella, Suomussalmella ja Puolangassa. 

Korpitaxille on tärkeää, että kulkuyhteydet Kainuun sisällä toimivat entistä jouhevammin. Yhtiö yhdistää ihmiset samalla aidolla, luotettavalla ja toisesta välittävällä asenteella kuin ennenkin – niin kylillä kuin korvessakin.  

Korpitaxi on iloinen tuoreesta yhteistyöstä: ”On hienoa, että asiakkailla on uusi ja koko ajan kehittyvä valtakunnallinen vaihtoehto taksin tilaamiselle!” Korpitaxin toimitusjohtaja Heikki Kemppainen kiittelee. 

Asiakkaiden kannalta palvelu paranee, kun 02 Taksi -palvelun kautta tehdyille tilauksille saa jo tilausvaiheessa sekä saapumisaika-arvion että kiinteän hinnan. 
 
02 Taksin kaupallinen johtaja Juha Mertanen toivottaa Korpitaxin lämpimästi tervetulleeksi:

”On hienoa, että voimme nyt Korpitaxi-yhteistyön myötä tarjota laadukasta palvelua 02 Taksin asiakkaille Kajaanissa, Vuokatissa ja koko Kainuussa. Kumppaniverkostomme kasvaa koko ajan luotettavilla ja laadukkailla taksiyhtiöillä. Kiitämme Korpitaxia yhteistyöstä ja luottamuksesta visioomme!”

Asiasta uutisoi myös Kainuun Sanomat. Voit lukea artikkelin täältä:
https://www.kainuunsanomat.fi/artikkeli/korpitaxi-yhteistyohon-valtakunnallisen-tilauspalvelu-02-taksin-kanssa-182481225/

Lisätietoja:

Juha Mertanen, kaupallinen johtaja, 02 Taksi. Puh num. +358 50 379 8113

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest