Taksi Kajaani

02 Taksin avulla löydät luotettavat taksit Kajaanissa. Taksin tilaus onnistuu kätevästi joko soittamalla tai sovelluksen kautta.

Ilmaisessa 02 Taksi -sovelluksessa näet kyydillesi saapumisaika-arvion ja tiedät etukäteen paljonko matka maksaa.

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Kajaanin taksit yhdestä paikasta

korpitaxin logo

Taksihinnasto Kajaani

Tilaa taksit, tilataksit ja ennakkotilaukset kätevästi 02 Taksi -sovelluksella tai puhelinpalvelussa 020230. Kainuun seudulla Sinut vie turvallisesti perille Korpitaxi ja Menevä, joiden hinnastot löydät alta.

Hetkinen…
Hetkinen…

Tilaa taksi Kajaanissa ilmaisella 02 Taksi -sovelluksella

02 Taksi tarjoaa vaivattoman tavan matkustaa juuri silloin, kun sinulle sopii. Taksit ja tilataksit kuljettavat turvallisesti kaikenkokoiset seurueet.

02 Taksin sovelluksessa kyytejä tarjoavat yhteistyökumppaneina toimivat alueen paikalliset taksiyritykset. Sovelluksen avulla voit nopeasti ja helposti vertailla taksiyhtiöitä esimerkiksi hinnan tai nopeuden perusteella.

Taksin ennakkotilaus Kajaanissa

Kun jatkoyhteys tai juhlat odottavat, ei aikataulusta sovi myöhästyä. Silloin voit keventää mieltäsi tilaamalla kuljetuksen ennakkoon.

Aikaistakaan aamulähtöä ei tarvitse jännittää, kun tilaat kyydin ennakkoon. Aamulla auto odottaa sovittuun kellonaikaan oven ulkopuolella ja vie koko porukan ajoissa Kajaanin lentokentälle, Paltamon juna-asemalle tai muuhun kohteeseen. Kaikki kyytiin ja matkaan!

Taksin Kajaanissa tilaat numerosta 020230

Kajaanissa taksin tilaaminen hoituu nopeasti 02 Taksi -palvelun avulla. Tavoitat asiakaspalvelijamme numerosta 020230 vuoden jokaisena päivänä. Kun ilmoitat määränpään tilaushetkellä, saat tietää myös matkan kiinteän hinnan.

Lataa sovellus tai tallenna numero 020230 puhelimeesi, niin löydät kyydin aina helposti ja nopeasti!

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest