Taksi Kajaani

02 Taksin avulla löydät luotettavat taksiyhtiöt koko Kainuun alueella.

Taksin tilaus onnistuu kätevästi joko soittamalla tai sovelluksen kautta.

Ilmaisessa 02 Taksi -sovelluksessa näet kyydillesi saapumisaika-arvion ja tiedät etukäteen paljonko matka maksaa. Matkaan siis!

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Kajaanin taksit yhdestä paikasta

korpitaxin logo

Taksihinnasto Kainuu

Tilaa taksit, tilataksit ja ennakkotilaukset kätevästi 02 Taksi -sovelluksella tai puhelinpalvelussa 020230. Kainuun seudulla Sinut vie turvallisesti perille Korpitaxi ja Menevä, joiden hinnastot löydät alta.

Hetkinen…
Hetkinen…

Yksi palvelu helppoon matkantekoon

02 Taksi tarjoaa vaivattoman tavan matkustaa juuri silloin, kun sinulle sopii.

Palvelun piiriin kuuluvat Kainuun kaikki paikkakunnat: Vuokatti, Hyrynsalmi, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi ja Kajaani. Taksit ja tilataksit kuljettavat turvallisesti kaikenkokoiset seurueet.

Palvelusta löydät luotettavat kyydit niin lähimatkoihin kuin pidemmillekin reissuille. Käytä sovellusta, niin voit valita kuljetuksen haluamastasi yhtiöstä oman makusi mukaan.

Voit myös soittaa suoraan palvelunumeroomme 020230 ja tilata kuljetuksen tai tehdä ennakkotilauksen.

Kajaanin lentokentältä rinteeseen ja retkeilemään

Matkusta mukavasti ja turvallisesti arjessa ja lomareissuilla. Paikalliset kuljettajat tuntevat parhaat reitit niin laskettelukeskuksiin kuin ikimetsien porteille.

Lumivalkoiset rinteet odottavat laskijoita Vuokatissa, Paljakassa, Ukkohallassa kuin Hossan maisemissa – tilataksilla isommatkin porukat ja hiihtovarusteet kulkevat vaivatta perille.

Pakkaa eväät mukaan ja hyppää matkaan kohti seikkailua. Ammattikuljettajien kyydissä pääset kätevästi myös Kainuun luonnonpuistoihin ja matkailualueille.

Autokyydin ansiosta sinun ei tarvitse palata lähtöpaikalle, vaan voit tilata auton määränpäähäsi – minne ikinä päädytkin.

Sujuvaa matkantekoa ennakkotilauksella

Kun jatkoyhteys tai juhlat odottavat, ei aikataulusta sovi myöhästyä. Silloin voit keventää mieltäsi tilaamalla kuljetuksen ennakkoon.

Aikaistakaan aamulähtöä ei tarvitse jännittää, kun tilaat kyydin ennakkoon. Aamulla auto odottaa sovittuun kellonaikaan oven ulkopuolella ja vie koko porukan ajoissa Kajaanin lentokentälle, Paltamon juna-asemalle tai muuhun kohteeseen. Kaikki kyytiin ja matkaan!

Nauti matkasta omassa aikataulussasi

Sinulla on vapaus valita milloin, missä ja miten matkustat. Olipa määränpäänä Kuhmon Kamarimusiikkifestivaali tai kulttuuriretki Kajaanissa, taksit kulkevat juuri toiveidesi mukaan.

02 Taksi -sovelluksessa voit valita haluamasi kyydin, yrityksen ja hinnan.

Kun ilmoitat määränpään tilaushetkellä, saat tietää myös matkan kiinteän hinnan.

Lataa sovellus tai tallenna numero 020230 puhelimeesi, niin löydät kyydin aina helposti ja nopeasti.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest