13.7.2022

Taksinkuljettajan vinkit Kainuuseen

02 Taksin yhteistyökumppanilla Korpitaxilla on Kainuun alueella paras mahdollinen paikallistuntemus. Tästä kannattaa napata taksinkuljettajan parhaat vinkit Kainuuseen! 

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla
  • Kainuusta löydät hienot historiaa henkivät Kajaanin linnan rauniot. 1600-luvulla rakennettu linna on aiemmin ollut sotilasstrategisesti tärkeässä asemassa, mutta nyttemmin se palvelee keskellä kaupunkia kiinnostavana nähtävyytenä.
  • Kajaanin alueella on monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Kunnon talvet mahdollistavat hienot talviurheilupuuhat, minkä ohella Kajaanissa voi harrastaa frisbeegolfia, käydä skeittiparkeissa, pelata tennistä tai mennä koettelemaan taitojaan tenniksen sukulaispelissä pickleballissa!
  • Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä on täynnä kulttuuria; kattavasta urheilu-, stand up-, ooppera-, teatteri-, musiikki- ja tanssitapahtumatarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!
  • Nähtävyyksistä erityisen maininnan arvoinen on Paltaniemen upea kuvakirkko. Kirkon lautaholvissa on Vanhan ja Uuden testamentin keskeisiä tapahtumia esittäviä kuvia, jotka ovat peräisin kuuluisan vihantilaisen Emanuel Granbergin pensselistä.
  • Ruokapuolelta on mainittava kajaanilainen ravintola Ranch, jossa tarjoillaan alueen parhaat pihvit, broileriannokset sekä kasvisruoat. Ravintolasta ei siis takuulla tarvitse poistua nälkäisenä!

Kyydit erilaisiin aktiviteetteihin, kulttuurielämyksiin ja ravintoloihin hoitaa kätevästi 02 Taksi. Nauti vierailustasi ja kulje sujuvasti elämyksestä toiseen!

Pin It on Pinterest