Taksi Kainuu

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Kainuussa. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Kainuussa

”Kuulkaa korpeimme kuiskintaa,
jylhien järvien loiskintaa!”

Vaikka muuta ei Kainuusta tietäisi, niin Nälkämaan laulun osaa ulkoa – vaikka unissaan. Kun haluat lähteä tutkimaan komeita vaaroja ja kuuntelemaan järvien loiskintaa, 02 Taksin avulla pääset perille, myös Kainuussa.

Matkusta mukavasti matkakohteesta toiseen taksilla. 02 Taksin sovelluksen voit ladata maksutta sovelluskaupastasi. Sovelluksen kautta voit vertailla saatavilla olevia takseja esimerkiksi nopeuden, hinnan ja annettujen arvioiden mukaan. Kainuun alueen taksit tavoitat puhelinpalvelustamme, numerosta 020230.

”Meidänpä mainetta mainivat nuot
koskien ärjyt ja surkeat suot!”

Minne mennä Kainuussa?

Ensimmäisenä kannattaa suunnata nokka kohti Kainuun pääkaupunkia Kajaania. Se on pieni kaupunki, jolla on suuri sydän. Kajaanissa on paljon ostosmahdollisuuksia ja ihania kahviloita. Nappaa 02 Taksin avulla itsellesi taksi Kajaanin keskustassa ja lähde nauttimaan kaupungin museoista, teatterista ja erikoisliikkeistä, joiden asiakaspalvelu on vertaansa vailla. Tai ehkäpä otat uimakassin mukaan ja lähdetkin Kaukaveden vesiliikuntakeskukseen.

”Meidänpä vapautta vaarat on nää!
Meidän on laulua lahtien pää!”

Kainuussa on tietysti aivan henkeäsalpaavat maisemat, joita pääset ihailemaan lukuisilla luontopoluilla ja retkeilyreiteillä. Vinkki! Jos lähdet patikoimaan Kainuun erämaihin taksilla, voit valita patikkareittisi luovemmin, kun ei tarvitse palata samaan pisteeseen missä oma auto odottaa.

Vuokatti tarjoaa ympärivuotiset aktiviteetit. Talvella Vuokatti houkuttele laskettelijat rinteisiin ja illalla after ski -tuopin ääreen. Kun tilanne tarvitsee taksia, kaiva esiin 02 Taksi -sovellus ja tilaa taksi nopeasti.

”Meille myös kevätkin keijunsa toi,
rastas ja metso täälläkin soi.”

Tunnetko jo Hiljaisen kansan?

Hiljainen kansa on lähes tuhatpäinen Reijo Kelan tilataideteos, joka pysäyttää ohikulkijan. Tuo pellolla seisova kansa on herättänyt uteliaisuutta myös maailmalla. Se on vaikuttava ja ajatuksia herättävä. Pyydä taksikuskia viemään sinut Hiljaisen kansan luo ja hän tietää kyllä minne mennä.

Kainuu on omien sanojensakin mukaisesti kainutlaatuinen.

Pin It on Pinterest