26.5.2020

Rovaniemen Taksipalvelu Oy mukaan valtakunnalliseen 02 Taksi -palveluun

Taksikyytien läpinäkyvyys ja kattavuus paranee Rovaniemen alueella, kun Rovaniemen Taksipalvelu liittyy mukaan valtakunnalliseen 02 Taksi -palveluun.

Jatkossa Rovaniemen Taksipalvelun ja alueella jo toimineiden Menevän ja iTaksin kyytejä voi vertailla ja tilata maksuttomalla 02 Taksi -sovelluksella tai soittamalla 02 Taksin numeroon 020230.

Rovaniemen Taksipalvelu toimii Rovaniemen alueella. Yritys on vuonna 1995 perustettu moderni, lappilainen kuljetusyhtiö. Palvelun laatu on heille erittäin tärkeä asia. Kaikki kuljettajat ovat kielitaitoisia ja autot kattavasti varusteltuja.

Rovaniemen alueen asukkaat voivat tilata taksin jatkossa helposti ja läpinäkyvästi. 02 Taksin kumppaneita alueella ovat Rovaniemen Taksipalvelu, Menevä ja iTaksi. Näiden yhtiöiden hintoja ja saapumisaikoja voi vertailla 02 Taksi -palvelun kautta etukäteen aina, kun lähtöosoite ja määränpää ovat tiedossa.

Rovaniemen Taksipalvelun toimitusjohtaja Veli-Pekka Kärnä on iloinen yhteistyöstä: ”Meille on tärkeää, että taksimme ovat tilattavissa niistä kanavista, joita asiakkaat käyttävät. 02 Taksin yhteistyön kautta kyytimme ovat tilattavissa sekä sovelluksesta että puhelinpalvelusta.”

02 Taksin kaupallinen johtaja Juha Mertanen toivottaa Rovaniemen Taksipalvelun lämpimästi tervetulleeksi: ”Meidän tavoitteenamme on tuoda taksialalle läpinäkyvyyttä. Halusimme tuoda markkinoille palvelun, joka toimii koko Suomessa. On ollut hienoa nähdä, että moni taksiyhtiö näkee asian samalla tavalla ja on lähtenyt kumppaniksemme. Nyt pystymme tarjoamaan entistä parempaa palvelua myös Rovaniemen alueella.”

Asiasta uutisoi myös YLE. Voit lukea artikkelin täältä:

https://yle.fi/uutiset/3-11368037?fbclid=IwAR3RrvIAJTe96uD_sTrhA0cKFi_TOUCWuqe1R5x1AKYFpyIPat-2uLH8QkU

Lisätietoja:

Juha Mertanen, kaupallinen johtaja, 02 Taksi. Puh num. +358 50 379 8113

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest