29.5.2020

02 Taksin kattavuus paranee koko Uudellamaalla

02 Taksi tekee taksin tilaamisen helpoksi jo yli sadan kunnan alueella ympäri Suomen ja kattavuus laajenee vauhdilla. Suurin osa suomalaisista löytää taksit yhdestä paikasta – numerosta 020230 tai maksuttomasta 02 Taksi -sovelluksesta.

Nyt taksin tilaaminen helpottuu pääkaupunkiseudun lisäksi koko Uudellamaalla, kun 02 Taksin pitkäaikaisen kumppanin Menevän kyydit on tilattavissa alueella 02 Taksin kautta.

Menevä on laajentanut toimintaansa määrätietoisesti koko Suomessa. 02 Taksin kautta Menevän taksit palvelevat asiakkaita yli 60 kunnan alueella.

Uutena alueena mukaan on nyt saatu kaikki Uudenmaan kunnat. 02 Taksi -palvelun kautta asiakkaat voivat vertailla kyytejä ja hintoja etukäteen. Kyydin voi tilata turvallisesti kiinteällä hinnalla.

Menevän ja 02 Taksin yhteistyö on mahdollistanut palveluiden kasvun

02 Taksi perustettiin vuonna 2018 ja Menevä on ollut 02 Taksin kumppani alusta asti. Yhteistyö on toiminut hyvin. Se on mahdollistanut molempien palveluiden nopean kasvun.

”Menevä on ollut erittäin laadukas ja luotettava kumppani alusta lähtien. On hienoa, että he ovat pystyneet laajentumaan koko Suomeen. Se on auttanut merkittävästi myös 02 Taksi -palvelun kehittymistä yhä paremmaksi ja kattavammaksi”, kiittelee 02 Taksin kaupallinen johtaja Juha Mertanen.

02 Taksin laajentuminen Uudellemaalle tarjoaa Menevän kuljettajille aiempaa enemmän töitä, sillä he ovat hoitaneet aiemmin pääosin Menevän kautta tulleita Kela-kyytejä.

”Tässä yhteistyössä kaikki voittavat, asiakkaat saavat aikaisempaa parempaa palvelua ja autoilijat enemmän ajettavaa”, toteaa Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen.

Menevän tilaukset voi maksaa 02 Taksi -sovelluksen kautta

02 Taksi -sovelluksessa on mahdollista maksaa kyyti etukäteen. Maksaminen toimii tällä hetkellä Menevän, Expresstaxin, iTaksin ja Liutun kyydeissä. Maksaminen onnistuu aina, kun kyydille on kiinteä hinta tiedossa.

”Haluamme koko ajan kehittää palveluamme asiakkaidemme toiveiden mukaan. Sovellusmaksaminen on ollut yksi isoimmista toiveista. On hienoa, että voimme nyt tuoda senkin mahdollisuuden asiakkaillemme”, iloitsee Mertanen.

Myös Menevä kokee tärkeäksi sen, että taksipalvelu kehittyy koko ajan nykyaikaisemmaksi: ”Taksilain muutos on aiheuttanut monessa negativiisia tunteita, mutta me näemme sen mahdollisuutena. Nyt jo on tarjolla asiakkaan kannalta paljon parempia sovelluksia kuin ennen taksilain uudistamista. Lisäksi taksiyhtiöillä on paljon laajemmat mahdollisuudet kehittää omaa palveluaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita”, toteaa Menevän Halminen.

Lisätietoja:

Juha Mertanen, kaupallinen johtaja, 02 Taksi. Puh num. +358 50 379 8113

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest