17.1.2020

Unohtuneet hanskat, kimppakyyti, kuntoutus – näin lempi leiskahti taksissa

Taksimatka voi olla paljon enemmän kuin kyyti osoitteesta toiseen, josta käteen jää muutakin kuin kuitti. 

Taksi on kohtaamisten ja sattumien paikka, jossa ihastus saattaa iskeä ja katse kiinnittyä toiseen siten, ettei entiseen ole paluuta.

Kurkkaappa seuraavat pienet, mutta sitäkin suuremman käänteen tehneet tarinat, joissa taksi saattoi sydänkäpyset yhteen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kimppataksista löytyi kumppani

Taksin jonotus voi olla yksi yllätysten yö!

Kuka samalla tolpalla seisoo, kuka kimppakyytiin astuu.

Kun 02 Taksi järjesti Instagramissa arvonnan pyytämällä mieleenpainuvia taksikokemuksia, kertoi eräs henkilö tavanneensa nykyisen vaimonsa 21 vuotta sitten kimppataksissa uudenvuoden juhlista palatessaan.

Yhteiskyyti koitui myös MS-tautia sairastavien Siljan ja Jannen kauniiksi kohtaloksi. Edessä oli pitkä ajomatka kuntoutusjaksolle Maskuun, joka kuljettiin samalla taksilla.

Toisilleen ennestään tuntemattomien tutustuminen ei jäänytkään pirssin penkille – parin rakkaustarinasta voit lukea tarkemmin Kouvolan Sanomista.

Hanskat jäivät taksiin, niin jäi sydänkin

Joskus lempi voi leiskahtaa taksinkuljettajan ja kyytiläisen välillä. Taksilla kulkenut henkilö kertoi niin ikään 02 Taksin Instagramissa jättäneensä matkan päätteeksi ”vahingossa” hanskansa autoon.

Tämän unohduksen seurauksena kuljettaja palautti hanskat omistajalleen seuraavana päivänä, sai kutsun kahville ja nyt pariskunta on asunut saman katon alla kaksi vuotta.

Taksissa on myös ystävystytty, tavattu vanhoja koulukavereita…

Ja löydetty rattoisaa, yhteistä jutusteltavaa aina urheiluseuroista lemmikkeihin.

Pitkäaikaisia ystävyyssuhteitakin on muodostettua taksissa turisemisen tuloksena.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, ja kerro myös oma taksikokemuksesi – kohtasitko sinäkin taksissa mussukkasi, tapahtuiko kenties kommellus, miten muutoin kyyti jäi mieleen? 

Muista myös seurata 02 Taksia ja kokeilla kyydin tilausta 02 Taksin ilmaisella sovelluksella tai soittamalla palvelunumeroon 020230.

Pin It on Pinterest

Share This