3.1.2024

Rautatieasema oli viime vuonna tamperelaisten taksitilausten suosituin määränpää

02 Taksin tilausdatan mukaan taksia käytettiin Tampereella viime vuonna eniten silloin, kun lähdettiin matkoille, urheilun pariin, viihteelle tai ravintolaan. Kaikkein suosituin määränpää oli rautatieasema.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksin tilausdatan mukaan taksi otetaan Tampereella käyttöön silloin, kun lähdetään matkalle, kaupungille tai sairaalaan. Viime vuoden kolme suosituinta taksimatkan määränpäätä olivat rautatieasema, Tampereen yliopistollinen sairaala ja Keskustori. Takseja tilattiin paljon myös suosittuihin ravintoloihin, kauppakeskuksiin, Nokia Arenalle ja Ratinan Stadionille.

Kaikissa suurissa kaupungeissa suosituimmat määränpäät ovat saman tyyppisiä. Valtakunnallisesti katsottuna ne ovat kaikki rautatieasemia, satamia tai lentoasemia. Yleisimpiä taksinkäyttötilanteita yhdistää se, että kyyti tarvitaan jonain tiettynä aikana.

”Suomalainen taksi on edelleen turvallinen kulkuväline. Siihen luotetaan silloin, kun ei olla itse ajokunnossa tai halutaan matkustaa tietyllä aikataululla. On silti totta, että taksinkäyttäjän täytyy olla aiempaa tarkempi sen suhteen, mitä kautta taksin tilaa. Me 02 Taksissa kokoamme yhteen luotettavat kotimaiset taksiyhtiöt, jotta asiakas voi meidän kauttamme tilata aina turvallisen kyydin”, kertoo 02 Taksin Business Lead Sami Kultala.

Kymmenen suosituinta taksitilausten määränpäätä Tampereella vuonna 2023

1. Tampereen rautatieasema
2. TAYS
3. Keskustori
4. Kauppakeskus Koskikeskus
5. Nokia Arena
6. Linja-autoasema
7. Ratinan Stadion
8. Viihdemaailma Ilona
9. Kauppakeskus Ratina
10. Bar Ihku

Kymmenen suosituinta taksitilausten määränpäätä valtakunnallisesti vuonna 2023

1. Helsinki-Vantaan lentoasema
2. Kupittaan asema
3. Tampereen rautatieasema
4. Helsingin päärautatieasema
5. Turun satama
6. Turun päärautatieasema
7. Seinäjoen Matkakeskus
8. Oulun lentoasema
9. Turun linja-autoasema
10. Oulun rautatieasema

Asiasta uutisoi myös Tamperelainen.

Pin It on Pinterest