2.2.2024

02 Taksille uusi toimitusjohtaja ja business lead

02 Taksi Oy:n ja 020202 Palvelut Oy:n toimitusjohtajana on 2.1.2024 aloittanut Petteri Niemi. 02 Taksin organisaatiota vahvistettiin myös uudella business leadilla. Tähän tehtävään on nimitetty Sami Kultala.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Kultala aloitti tehtävässään marraskuun lopulla. ”02 Taksilla tehtäväni on panostaa yrityksen kasvuun. On hienoa päästä jatkokehittämään suomalaisille tuttua ja suosittua palvelua entisestään ja tekemään yhteistyötä luotettavien taksiyhtiöiden kanssa”, Kultala sanoo.

Niemi on ollut 02 Taksin riveissä jo vuodesta 2018 ja siirtyy yrityksen toimitusjohtajaksi kaupallisen johtajan toimestaan. Aiemmin 02 Taksi Oy:n ja 020202 Palvelut Oy:n toimitusjohtajana toiminut Pekka Harju siirtyy Fonecta-konsernin hallitukseen. ”Taksiliiketoimintamme on kasvanut viime vuosina vahvasti. Kuluttajapalvelumme 02 Taksin ohella tuotamme välityspalveluita useille taksiyhtiöille ja julkiselle sektorille. Jatkamme edelleen samalla strategialla ja parannamme palveluitamme taksiyhtiökumppaneillemme, jotta yhtiöt ovat entistä kilpailukykyisempiä taksimarkkinassa”, kertoo Niemi.

Pin It on Pinterest