2.11.2020

02 Taksi makumatkalla - Ravintolat Helsingissä

Helsingin ravintolatarjonta on runsas ja kaupunki onkin täynnä toinen toistaan loistavampia ravintoloita. Mutta kuinka löytää Helsingistä hyvä ravintola?

02 Taksi auttaa, paitsi kuljettamalla sinut maukkaan ruoan ääreen, myös kokoamalla listan kokeilun arvoisista ravintoloista Helsingissä. Jos oma suosikkisi ei löydy listalta, jätä kommenttikentän kautta vinkki muille!

hyvän ruoan äärellä helsingissä

Minne syömään Helsingissä?

Monelle Helsinkiin – tai ylipäätään itselle vieraaseen kaupunkiin, matkustavalle herää lähes ensimmäisenä kysymys: Mihin siellä voisi mennä syömään? Etsitpä sitten virkistävää aamiaispaikkaa tai tunnelmallista illallisravintolaa, löydät varmasti itsellesi sopivan.

Kokosimme listan Helsingin parhaista ravintoloista, joista saat murua rinnan alle aamusta iltaan. Katso parhaimmat paikat aamiaiselle, lounaalle, kahville sekä illalliselle Helsingissä. Kokeile ainakin näitä ja löydä uusi suosikkiravintolasi.

Aamiainen Esplanadilla

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Helsingistä löytyy monia valloittavia aamiaispaikkoja. Käynnistyypä sinun päiväsi sitten parhaiten aamukahvilla, puurolla tai croissanteilla – 02 Taksin kautta saat nopean ja edullisen kyydin aamupalalle Esplanadille.

Cafe Amanda tarjoaa moneen makuun aamiaista. Valikoimasta löytyy esimerkiksi täytettyjä croisantteja, smoothieta ja  tuorepuuroa.

Päivä lähtee hyvin käyntiin Ekbergin leipomo-kahvilassa. Suomen vanhin leipomo sijaitsee Bulevardilla. Viikonloppuisin voit tilata taksin viemään sinut Ekbergin maukkaan brunssin ääreen.

Levain on viihtyisä ja mutkaton ravintola, jonka sydämessä on myös leipomo. Levainin kiviarinauunissa paistuu aito hapanjuurileipä. Levain leipomo-ravintolat palvelevat Töölössä ja Punavuoressa.

Lounaspaikkoja Helsingissä

Helsingin lounasravintoloiden tarjonta ei jätä ketään kylmäksi. Kaupungin keskustasta löytyy lounasvaihtoehtoja jokaiseen makuun. Kaipaatpa sitten kotimaisen keittiön makuja tai vaikkapa havaijilaista. Voit tilata kyydin lounaalle myös kauemmaksi Helsingin ytimestä 02 Taksista.

Ravintola Kuukuu on hyvän ruoan kortteliravintola Töölön sydämessä. Kuukuun listalta löydät perinteisiä kotimaisia makuja, yhdistettynä moderniin keittotaitoon. Ravintolassa on sekä lounas että À la carte.

Skiffer-ravintolat tarjoilevat liuskoja Helsingistä Hankoon. Skifferin pitsat eli liuskat paistetaan aidossa kiviarinauunissa.

Hoku on yksi Kampin Kortteleiden suosituimmista ravintoloista. Japanilais-havaijilaista ruokaa tarjoilevan ravintolan annokset ovat paitsi maukkaita myös todella kauniin näköisiä. Maista erityisesti suosittua teriyakilohta.

Kivoja kahviloita Helsingissä

Päivä Helsingissä, mihin voisi pysähtyä kahville? Missä voisi viettää etätyöpäivää kahvitellen? 02 Taksi suosittelemat kahvilat Helsingin alueella. Lataa sovellus ja voit helposti tilata nopean kyydin kahvilaan.

Ipi Kulmakuppila on viihtyisä kahvila Kalliossa. Arkisin heillä on tarjolla aamiaista ja lounasta sekä viikonloppuisin brunssi.

Helsingin Kahvipaahtimon Päiväkahvibaari sijaitsee Vallillassa. Tunnelmallinen Päiväkahvibaari on kahvinrakastajan kahvila. Ota läppäri mukaan ja vietä työpäivää hyvän kahvin äärellä.

Fazer Café on modernin klassinen kahvila-ravintola, jonka valikoimista löytyy tietysti upeat Fazerin leivonnaiset. Kahvila palvelee Kluuvikadulla. Katso myös lounaslista ja viikonloppubrunssit!

Tunnelmallinen illallinen Helsingissä

Etsitkö ravintolaa Helsingistä?

Mikäli mielesi tekee aitoa napolilaista pizzaa, kannattaa suunnata Via Tribunaliin. Tarkkaan valituista raaka-aineista syntyy kuohkea ja herkullisen rapea pizza, aidossa avotuliuunissa.

Ravintola Muru on jo helsinkiläinen klassikko. Murussa yhdistyvät laadukkaat raaka-aineet, kauniit ruoka-annokset sekä loistava asiakaspalvelu.

Taksin ennakkotilaus illalliselle

Kun teet pöytävarauksen ennakkoon ravintolaan, tee samalla myös taksin ennakkotilaus. Näin iltasi etenee sujuvasti. Taksin kyydissä ei puhuri puhalla kampausta nurin eikä kengät kastu sateessa. Taksikyyti ravintolaan on paitsi käytännöllinen myös pientä arjen luksusta.

Milloin olet viimeksi kurvannut ravintolaan limusiinilla? Senkin tilaus onnistuu 02 Taksin sovelluksella.

Tilaa taksi 02 Taksi -sovelluksesta tai puhelinpalvelun numerosta 020230.

Jäikö jokin huikea ravintola mainitsematta? Vinkkaa siitä muille ja jätä kommentti.

Kaikki Helsingin ja koko pääkaupunkiseudun taksit tavoitat 02 Taksin palvelunumerosta 020230. Ilmaisesta 02 Taksi -sovelluksesta voit tilata itsellesi sopivan kyydin. Sovelluksessa voit vertailla saatavilla olevia takseja hinnan, nopeuden tai annettujen arvioiden mukaan. Taksi kuljettaa sinut suoraan ravintolan eteen.

Pin It on Pinterest

Share This