18.11.2020

02 Taksin suosittelemat hotellit ja majoitukset Helsingissä

Matkalla Helsinkiin? Sen varmasti jo tiedät, että 02 Taksin avulla saat kyydin kätevästi suoraan majoituspaikkaasi.

Mutta missä Helsingissä sitten kannattaisi yöpyä?

Suosittuja alueita majoittumiselle ovat Helsingin keskustan lisäksi myös Punavuori, Kallio sekä upea Suomenlinna. Hotellimajoituksella Helsingissä on hintaa alkaen 80 euroa ja siitä ylöspäin aina luksushotellien hintoihin.

majoitus helsinki

Missä näistä sinä yöpyisit? Jos suosikkiasi ei löydy listalta, jätä ihmeessä kommentti ja suosittele lempipaikkaasi muillekin!

Hyvä aamiainen ja upea miljöö

Sijainti on tietysti hotellin valinnassa tärkein kriteeri. Hyvässä hotellissa saa kunnon yöunet ja runsaan aamupalan, joiden avulla voi aloittaa päivän, oletpa sitten konferenssimatkalla tai lomalla.

Lapland Hotels Bulevardi on saanut erityisiä kehuja hyvästä aamiaisesta. Lapland Hotels Bulevardi tuo pohjoisen tunnelman ja maut keskelle Helsinkiä.

Glo-hotelli on skandinaavisen tyylikäs hotelli, jossa majoittuminen ei ole vain nukkumista. Se on elämys. Hotelli sijaitsee Kluuvissa Helsingin ytimessä.

Hotel Helka on uniikki, todellinen helmi Helsingin sydämessä. Helka on tunnettu erityisesti ystävällisestä asiakaspalvelusta ja viihtyisistä tiloista.

Radisson Blue Seaside on tyylikäs, urbaania teollisuus- ja loft-henkeä uhkuva hotelli Ruoholahdessa. Hotelli tarjoaa viihtyisyyttä, kulttuuria ja liikuntamahdollisuuksia.

Lentokenttähotellit

Mikä sen mukavampaa kuin lähteä matkaan lentokenttähotellin kautta! Mikäli sinulla on aikainen aamulento, tee lähtöaamusta hieman mukavampi yöpymällä lentokenttähotellissa. Tai kenties olet saapunut lennolta suoraan hotellille ja nyt tarvitset taksikyydin keskustaan.

Helsinki-Vantaa-lentokentän läheisyydessä palvelevat mm. Scandic Helsinki Airport ja Hilton Helsinki Airport.

Voit tilata taksin heti tai tehdä taksin ennakkotilauksen. 02 Taksin kautta voit tilata taksin ennakkoon enintään 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen. Tilaa taksi, käy hotelliaamiaisella ja hyppää hotellin edustalta suoraan taksiin.

Hotellimajoitusta ylelliseen makuun

Helsingistä löytyy loistokkaita hotelleja. Yöpymiseen panostaminen kannattaa, mikäli haluat ottaa pienen irtioton arkeen. Ylelliset hotellit tarjoavat täyden palvelun hotellielämyksen. Huonepalvelusta aamiainen sänkyyn ja tilaa 02 Taksin kautta kyyti valmiiksi odottamaan.

Clarion Hotel Helsinki nostaa työmatkan tason korkealle. Clarionin kaksi korkeaa hotellitornia, tarjoavat hulppeat näköalat ja inspiroivan kohtaamispaikan.

Hotel Kämp on ylellinen hotelli, joka onkin tunnettu mm. Suomessa vierailleiden superstarojen majoituspaikkana. Yövy mukavasti lomalla tai työmatkalla.

Sokos Hotel Vaakuna on Helsingin Olympialaisiin vuonna 1952 valmistunut perinteikäs vaakuna, jonka funkkistyyli ihastuttaa kävijöitä vuodesta toiseen. Vaakuna on koko perheen hotelli kaupungin parhaalla paikalla.

Inspiroivat boutique-hotellit Helsingissä

Boutique-hotelli on pieni ja tyylikäs hotelli, jossa vallitsee uniikki ja tunnelmallinen ilmapiiri.

Näissä hotelleissa majoittuminen on elämys, jossa panostetaan paitsi asukkaiden viihtyvyyteen myös palveluun, designiin ja ruokaan. Hotelli ei ole vain varikkopysähdys matkalla, vaan se voi olla myös määränpää.

Tutustu ainakin näihin kahteen idylliseen ja korkeatasoiseen hotelliin

Perheomisteinen Hotel U14 toivottaa vieraat tervetulleeksi läheltä ja kaukaa. Inspiroivat ja puhuttelevat tilat tarjoavat miellyttävän majoituskokemuksen niin työmatkaisille kuin lomailijoillekin.

The Folks Hotel Konepaja on kerrassaan uniikki boutique-hotelli, joka tarjoaa urbaania ja rouheaa tunnelmaa. Tyylikkäät huoneet herättävät luovuuden ja tarjoavat hyvät yöunet.

Helsinki tarjoaa upeita nähtävyyksiä

Suosittuja nähtävyyksiä Helsingissä ovat Linnanmäen huvipuisto, Korkeasaaren eläinpuisto, Skywheel Helsinki, Sibelius-monumentti ja nykytaiteen museo Kiasma. Katajannokalla sijaitseva Allas Seapool sekä Hernesaaresta löytyvä Löyly ovat myös kokemuksen arvoisia kohteita.

Mikäli aikaa on kannattaa käydä tutustumassa myös Suomenlinnaan.

02 Taksi kattaa jo suuren osan Helsingin alueen takseista. Sovelluksen kautta voit tilata kyydin ja valita nopeimman, edullisimman tai parhaimmaksi arvostellun taksikyydin. 02 Taksin puhelinpalvelun tavoitat numerosta 020230, puheluun vastataan heti ja saat tilausvahvistuksen tekstiviestillä.

Pin It on Pinterest