28.6.2024

Kirjoittaja Emma Toivonen

Rauman ja Porin Scandicit ovat tyytyväisiä 02 Taksi Pron käyttäjiä

02 Taksi lanseerasi maaliskuussa uuden yrityksille suunnatun taksien tilauspalvelun. Palvelun ensimmäisten käyttäjien joukossa ovat Porissa ja Raumalla toimivat Scandic-hotellit, jotka ovat olleet palveluun enemmän kuin tyytyväisiä. ”02 Taksi Pro on meillä jatkuvasti käytössä, emmekä enää osaisi olla ilman sitä”, sanoo Scandic Porin vastaanottovirkailija Tuulia Jaakonsaari.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

”Suosittelen tätä palvelua ihan kaikkien hotellien respoihin”

Kun 02 Taksi Pron kehitystyö alkoi, olivat hotellit, ravintolat sekä muut paljon takseja tilaavat yritykset palvelun kehittämisessä oleellisessa roolissa. ”Pääsimme mukaan 02 Taksi Prohon jo kehitysvaiheessa, ja meiltä kysyttiin, minkälaisia ominaisuuksia palvelussa tulisi olla. Palvelussa on otettu todella hyvin huomioon kaikki tarpeelliset asiat, mikä on helpottanut meidän arkeamme huomattavasti”, Jaakonsaari sanoo.

Myös Scandic Porin ja Scandic Rauman Front Office Manager Kristiina Karjalainen on tyytyväinen palveluun. ”On todella kätevää, kun tilaukseen pystyy laittamaan kyytiin nousevan asiakkaan puhelinnumeron, jolloin tieto tilauksesta välittyy myös asiakkaalle. Suosittelen tätä palvelua ihan kaikkien hotellien respoihin. 02 Taksi Pron ansiosta voimme luottaa siihen, että taksi todella tulee, kun se on tilattu – parasta tässä on nopeus, yksinkertaisuus ja kätevyys”

Taksit kaikkialla Suomessa

02 Taksista löydät Suomen laajimman taksivalikoiman. Vertaa ja tilaa taksi hinnan, saapumisajan tai arvioiden perusteella - kaikkialla Suomessa.

Lataa sovellus →

”Taksin tilaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa”

Taksien tilaaminen hotelleihin on arkipäivää. Jaakonsaari muistelee, että Porin Scandicissa takseja on tilattu muun muassa lankapuhelimella automaattisesta robottivastaajasta, minkä lisäksi tilaukset on hoidettu soittamalla suoraan taksikeskuksiin. ”Aikaisemmin taksien tilaaminen oli ajoittain haasteellista etenkin ennakkotilausten kohdalla ja tilanteissa, joissa useampi ihminen tarvitsi taksia. Usean tilauksen tekeminen samanaikaisesti 02 Taksi Prolla on helppoa”, Jaakonsaari sanoo.

02 Taksi Pron käytöstä Jaakonsaarella kollegoineen on hyviä kokemuksia. ”Sen käyttäminenhän on ihan todella helppoa, jopa huonoilla ATK-taidoilla varusteltu ihminen osaa käyttää sitä! On niin helppoa, kun ei tarvitse soittaa mihinkään, vaan tilauksen voi tehdä heti. Tilauksesta menee asiakkaalle vahvistus, ja hän näkee itse, missä auto kulkee ja milloin taksi saapuu.” Lisäksi palvelun käyttöä helpottaa, ettei siihen tarvitse ylimääräisiä laitteita – pelkkä internet-yhteys ja tietokone tai älypuhelin riittävät.

Tilaukseen voi laittaa määränpään, jolloin kuljettaja tietää, mihin asiakas on menossa. Meillä käy paljon ulkomaalaisia asiakkaita, ja heidän kohdallaan on hyödyllistä, että asiakas ei itse joudu huolehtimaan, että kuljettaja tietää, minne ollaan menossa”, Jaakonsaari sanoo. Taksinkuljettajalla ja asiakkaalla ei välttämättä aina ole yhteistä kieltä, jolloin vieraassa maassa matkaavalle asiakkaalle on mukavaa, kun hän tietää pääsevänsä varmasti perille.

Hintoja ei tarvitse enää arvioida

Monesti asiakas haluaa tietää taksin hinnan etukäteen edes suunnilleen. 02 Taksi Prosta hinnan näkee eurolleen, mikä on myös takseja tilaavalle hotellin vastaanoton työntekijälle mukavaa.  ”On helppoa, kun hinnan näkee suoraan. Enää työntekijöiden ei tarvitse pähkäillä hintoja tai osata arvioida niitä asiakkaalle. Kaikki toimii nykyään todella näppärästi”, Jaakonsaari sanoo.

Helppous, nopeus ja vaivattomuus

Jaakonsaari arvostaa 02 Taksi Prota, sillä hän on tilannut paljon takseja uransa aikana ja tietää, mitä sujuvaan taksitilaukseen tarvitaan. ”Nykyään minulla ei mene enää työaikaa ylimääräisiin asioihin, en joudu jonottamaan palveluun, jossa sanotaan, että juuri nyt on ruuhkaa. Näen heti, kun tilaus on mennyt läpi, eikä asiakkaan tai minun tarvitse jännittää, milloin tilaus hyväksytään tai tuleeko auto. Se säästää paljon aikaa ja vaivaa.”

 ”Olen hyvin tyytyväinen 02 Taksi Prohon – siinä helppous ja nopeus on se juttu. En voi sanoa muuta kuin kiitos, ja toivon vain, että tämä palvelu pysyy meillä. Tämä on lähestulkoon kuin taivaan lahja – me olemme hyvin tyytyväisiä!”, Jaakonsaari summaa.

Taksit kaikkialla Suomessa

02 Taksista löydät Suomen laajimman taksivalikoiman. Vertaa ja tilaa taksi hinnan, saapumisajan tai arvioiden perusteella - kaikkialla Suomessa.

Tilaa taksi sovelluksella

Pin It on Pinterest