Taksi Kangasniemi

02 Taksin kautta tilaat luotettavan kyydin Kangasniemellä ja koko Suomessa. Välitämme vuosittain yli 500,000 kyytiä ympäri Suomen. 
soita 020230

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Yksi palvelu helppoon matkantekoon

Kaipaatko kyytiä Teatteri Ilonaan, Kangasniemen kulttuuripolulle tai Rantatorille? Taksin tilaus onnistuu kätevästi joko soittamalla numeroon 020230 tai maksuttoman 02 Taksi -sovelluksen kautta. Palvelusta saat kyydillesi saapumisaika-arvion ja kiinteän hinnan. 02 Taksi tarjoaa vaivattoman tavan matkustaa juuri silloin, kun sinulle sopii. Palvelu toimii Kangasniemen ja Etelä-Savon lisäksi koko Suomessa. Haluatko jättää auton kotiin ja lähteä käymään Mikkelissä tai Jyväskylässä? 02 Taksin kautta löydät luotettavat kyydit niin lähimatkoihin kuin pidemmillekin reissuille. Uudelle paikkakunnalle matkustaessasi voit käyttää samaa tuttua ja luotettavaa palvelua. Ilmaisessa 02 Taksi -sovelluksessa näet kyydillesi saapumisaika-arvion ja tiedät etukäteen paljonko matka maksaa. Matkaan siis! Tarvitsetko Kela-taksia? Löydät alueesi Kela-taksin tilausnumerot täältä.

Neljä hyvää syytä tilata kyyti 02 Taksin kautta

  1. Saat taksin nopeasti
  2. Saat kyydin luotettavalta taksiyhtiöltä
  3. Saat tietää hinnan etukäteen, kun valitset matkallesi määränpään
  4. 02 Taksi toimii koko Suomessa

Voit tilata kyydin 02 Taksin kautta myös näillä lähipaikkakunnilla

Hirvensalmi
Hankasalmi
Joutsa
Pieksämäki

Katso lisätietoja 02 Taksin toiminta-alueista!

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest