Taksi Etelä-Savo

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Etelä-Savossa. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Etelä-Savossa

Saimaan saaressa pikkuinen torppa,
istuu portailla Nestori Miikkulainen.
– Juha Vainio

Etelä-Savon maakunta Itä-Suomessa muodostuu Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan sekä niitä ympäröivien kuntien alueista.

Maakunnan suurin järvi Saimaa tunnetaan paitsi upeista maisemistaan myös norpistaan, joista Vanhojapoikia viikksekkäitäkin kertoo. Yllä mainitun Nestorin esikuvana toimi muuten muuan puumalalainen Nestori.

Tiesitkö, että saimaannorppa on yksi maailman harvinaisimmista hylkeistä? Kesäisillä norppasafareilla pääsee ihmettelemään karvaisia köllöttelijöitä vaikkapa Linnansaaren kansallispuistossa.

Kaupunkikierros savolaisittain

Etelä-Savon tunnetuin linna lienee Savonlinnan Olavinlinna, jonka yli 500-vuotiaiden kiviseinien sisällä järjestetään vuosittain Savonlinnan oopperajuhlat.

Savonlinnan alueen muihin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Suomen vanhin majoitusliike Hotelli Punkaharju, maailman suurin puukirkko Kerimäellä sekä upea luonto. Kaupunkiin voi lentää suoraan Helsingistä!

Eilen oltiin Mikkelissä,
huomenna en muista missä.
– Sammy Babitzin

Kari Kuuvan kirjoittama Daa-da daa-da alla kiitävine autostradoineen sopii hyvin matkamusiikiksi. Mikkelissä järjestetään vuosittain Mikkelin musiikkijuhlat ja Mikkelin balettijuhlat, minkä lisäksi kaupunkiin kannattaa tulla museokierrosten, juhannusrieskojen ja Mikkelin teatterin takia.

Maakunnan kolmas kaupunki Pieksämäki tarjoaa asukkailleen ja vierailleen kaunista arkkitehtuuria. Kaupungissa kannattaa maistella pitäjäruokia, kuten madekeittoa, munakaakkua ja serinakakkuja. Saavuitpa junalla tai bussilla, taksilla pääset näppärästi asemalta nähtävyyksiin ja muihin kohteisiin.

Jos metsään haluat mennä nyt – taksi vie ja noutaa

Metsäkohteet eivät Etelä-Savossa lopu. Puumala, Saimaan sykkivä sydän toivottaa retkeilijät tervetulleiksi Geoparkiin, Norppapolulle, saaristoreitille ja tietenkin Saimaan lukuisille rannoille.

Mäntyharju kuuluu Suomen suosituimpiin mökkikuntiin, jossa patikointi, kalastus, melonta ja geokätköily tarjoavat valinnanvaraa ulkoiluun. Alueelta löytyy hyvin myös helppokulkuisia ja esteettömiä luontoreittejä.

Ristiinassa, Yöveden rannalla sijaitsee Pohjoismaiden suurin kalliomaalauskokonaisuus, joka on näkemisen ja kokemisen arvoinen elämys. Kalliomaalauksia voi ihastella muuallakin Etelä-Savossa: Juvan Enkelipesällä ja Sarkaslammella, Enonkosken Kolovedellä ja Kurtinvuorella, Puumalan Syrjäsalmella sekä Savonlinnan Saunalahdenniemessä.

Kun kuulet metsän kutsun, voit taittaa matkan hotellilta luontopolulle taksilla. Näin voimasi säästyvät itse metsäretkeen, jossa maisemat ovat takuulla maantietä kauniimpia.

Valitse sopivin taksi tarpeisiisi 02 Taksi -sovelluksesta tai soita 020230!

Pin It on Pinterest