Taksi Keski-Suomi

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Keski-Suomessa. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Keski-Suomessa

Suunta kohti Suomen sydäntä – tutustu vinkkeihimme ja laita matkasuunnitelmat vireille!

Keski-Suomen maakunta sijaitsee oikeastaan eteläisen Suomen keskellä. Jyväskylän, Jämsän, Keuruun, Saarijärven, Viitasaaren ja Äänekosken kaupunkien sekä useiden kuntien muodostama alue on vierailun arvoinen kohde kauempaakin tuleville.

Matkusta pidemmät matkat junalla tai bussilla ja kulje nähtävyyksiin taksilla – niin voit nauttia lomasta vailla huolta parkkipaikoista, liikennejärjestelyistä tai navigaattoreista.

Tervehdi Pandaa Vaajakoskella

Jyväskylän itälaidalla Vaajakoskella sijaitsee Pandan kotipesä. Makeistehtaalla valmistuvat Pandan legendaariset lakupalat, suklaarusinat ja muut klassikkomakeiset. Sen yhteydessä toimii tehtaanmyymälä, josta voi napata maistuvat matkaeväät ja tuliaiset.

Vaajakoskella sijaitsevat myös luontopolkuja, Noukanniemen veneilykeskus sekä Niitynpään työläiskotimuseo, joten seudulla voi viettää vaikka koko päivän. Vaajakoskelle on helppo hurauttaa taksilla Jyväskylän juna-asemalta.

Lähiseutumatkailua ja raskasta rockia

Uinuu Putaa, Konginkangas, Laukaa
– Karma

Keski-Suomen Pihtiputaa, Konginkangas ja Laukaa ovat monelle tuttuja Karman Hyvää huomenta Suomi -klassikosta. Päiväsaikaan nämä paikat eivät uinu, vaan ovat täynnä virkeää kylätoimintaa.

Konginkankaan kaunis puukirkko ja Tasauksen Tapulikahvila ovat vierailemisen arvoisia. Samaten Laukaan Kylpylähotelli Peurungassa ja Hilarius-Hiiren kylässä voi viihtyä pidempäänkin – yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Laukaa tunnetaan myös Neste-rallin erikoiskokeista, Satama Festivaleista ja raskaan rockin John Smith Rock Festivaleista.

Pihtiputaalla veneily- ja kalastusmahdollisuudet sekä kesän luontopolut ja talven ladut tarjoavat aktiivista tekemistä. Hotellilta tai mökiltä harrastuspaikoille ja takaisin pääsee kätevästi taksilla – myös sukset, vieheet ja muut varusteet kulkevat mukana.

Muista myös Jämsän Himos, Keuruun siipirataslaiva ja Saarijärven kulttuurikohteet

Jämsän Himoksessa lasketellaan talvella ja juhlitaan huippuartistien tahdissa kesällä. Keuruulla puolestaan voi hypätä Elias Lönnrot -siipirataslaivan kyytiin ja nauttia risteilystä Keurusselän järvellä. Saarijärvellä kulttuurinystävä voi vierailla kivikautisessa kylässä, taidekodissa, vanhassa myllyssä ja säätyläiskotimuseossa.

Pin It on Pinterest