02 Taksi Kouvola - kokeile ilmaista sovellusta

Kymijoen varrella Kouvolassa käytössäsi on kätevä 02 Taksi!

02 Taksin ilmainen, helppokäyttöinen sovellus kannattaa ladata puhelimeen, sillä kun seuraavaksi tarvitset taksia, näet sovelluksesta nopeasti useampien taksiyhtiöiden kyydit, joita voit vertailla hinnan, arvostelujen ja nopeuden mukaan.

Taksihinnasto Kouvola

Tilaa taksi soittamalla

Soita koska tahansa, niin etsimme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kyydin. Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua.


1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Lataa ilmainen sovellus

Vertaile takseja, valitse sopivin ja seuraa kyytiä kätevästi puhelimellasi. Taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta.

App Store linkGoogle Play linkAppGallery link

Valitse itsellesi sopiva kyyti ja tilaa auto luoksesi…

…äläkä turhaan etsi taksitolppaa saati jonota tolpalla vuoroasi.

Kun taksi on tulossa, näet kartalta missä auto liikkuu, ja matkan päätyttyä voit arvostella kyytisi ja vaikuttaa näin palvelun laatuun.

Vai suositko taksin soittamista?

02 Taksilla on myös palvelunumero 020230, josta saat tilattua kyydin mistä tahansa Suomesta, jos sinulla on esimerkiksi erityistoiveita taksin suhteen.

02 Taksi on näin ollen yksi palvelu, joka taksia tarvitsevien iloksi kokoaa samaan paikkaan kaikki Suomen taksit!

Minne matka? Ketterät kyydit saat 02 Taksista

Moni hyppää taksiin, kun on siirryttävä juna-asemalle tai lentokentälle.

Taksilla kun tietää reitin kulkevan suorinta tietä turhia kadunkulmia kiertelemättä. Taksilla kulkeminen säästää myös aikaa ja tarjoaa mukavamman tavan matkustaa.

Kesäkuumalla ei paahde paina ilmastoidussa autossa, omaa tilaa ja rauhaa riittää ja matkatavaratkin kulkevat näppärämmin mukana kuin julkisten penkillä.

02 Taksin sovelluksesta tilaat nopeasti kyydin. Näet saman tien omasta puhelimestasi, mikä kyyti on esimerkiksi edullisin Kouvolan Matkakeskuksesta sijaitsevalta rautatieasemalta Hallituskadulta kotiin tai vaikka toimistolle.

Voit myös valita kyydille kiinteän hinnan, jolloin tiedät mitä matka tulee maksamaan.

Tai jos on ennätettävä Kouvolan Teatteriin Salpausselänkadulle keskustaan, saat tiedon mikä taksi on lähimpänä sinua ja näin ollen nopeimmin perillä teatterilla.

Lataa 02 taksi ja kokeile kyydin tilaamista!

Voit myös aina soittaa numeroon 020230 ja antaa asiakaspalvelijan etsiä sinulle sen sopivimman taksin.

Numerosta välitetään kaikkien Suomessa toimivien taksiyritysten kyytejä, kun taas taksisovellus välittää 02 Taksin yhteistyökumppaneiden kyytejä.

Tavalliset taksit ja tilataksit ex temporesta ennakkoon

02 Taksista tilaat tavallisen taksin, kuten myös tilataksin vaikkapa silloin, kun lähdette perheen kera huvittelemaan hotellilta Tykkimäen huvipuistoon Kanuunankujalle.

Vältät varsinkin ruuhka-aikaan parkkipaikan etsimisen, parkkimaksut ja ajan valumisen harakoille, kun kurvaat taksilla suoraan huvipuiston portille.

Jos Kouvolan kulmat eivät ole tuttuja, ei tarvitse perille löytämistäkään ja kartan tutkiskelua miettiä, sillä 02 Taksin kautta tilatun auton taksinkuljettaja hoitaa porukkasi perille varmoin ja turvallisin ottein.

02 Taksiin on valittu vain luotettavia, hyvällä maineella varustettuja taksiyhtiöitä toteuttamaan asiakkaiden kuljetuksia.

Taksin ennakkotilaus Kouvolassa

02 Taksin sovelluksesta ja numerosta 020230 voi tehdä taksin ennakkotilauksen aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

Taksi ennakkoon on omiaan eritoten silloin, kun tarve on tietynlaiselle autolle, kuten tilataksille, tiettynä päivämääränä ja kellonaikana. Ennakkotilauksella lähtöä voi tehdä levollisemmin, kun auton saapumista ei tarvitse sen enempää miettiä.

Arvostatko taksipalvelussa valinnanvapautta ja läpinäkyvyyttä?

Silloin 02 Taksin tulee ehdottomasti löytyä puhelimestasi – joko sovelluksen, numeron 020230 tai molempien muodossa!

Sovelluksesta pystyy jopa suoraan soittamaan palvelunumeroon, jos taksin tilaukseen haluaa henkilökohtaista apua asiakaspalvelijalta.

Katso, mitä kyytejä sovellus tarjoaa, vertaile valintasi mukaan ja tilaa taksi. Näet hinnat, auton saapumisajan ja taksien saamat arvostelut kätevästi kaikki samasta paikasta.

Taksihinnasto (Kouvola)

Kouvolan taksit tilaat Kymenlaakson Taksin ja K-Taksin hinnoittelun mukaiseen hintaan. Voit tilata sekä tavallisen että tilataksin sovelluksesta tai numerosta 020230, myös ennakkoon.

Hinnat sisältävät alv 10%   —   Hinnastot päivitetty 28.2.2020

Kymenlaakson Taksi hinnasto:
Lähtömaksu arkisin ja lauantaisin klo 06:00-18:004,90 €
Lähtömaksu iltaisin 18:00-06:00, sunnuntaisin ja pyhinä7,80 €
Matkataksa 1-4 henkilöä:
Arkisin klo 06:00-18:00 ja launtaisin1,39 €/km
Arkisin klo 18:00-06:00 sekä sunnuntaisin ja pyhinä1,49 €/km
Aikaveloitus0,49 €/min
Matkataksa 5-8 henkilöä:
Arkisin klo 06:00-18:00 ja launtaisin2,10 €/km
Arkisin klo 18:00-06:00 sekä sunnuntaisin ja pyhinä2,20 €/km
Aikaveloitus0,49 €/min
Odotusmaksu56 €/h

 

K-Taksi hinnasto:
Lähtömaksu5 €
1-4 henkilöä2 € / min
5-8 henkilöä2,50 €/min

 

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Kehitämme 02 Taksi -sovellusta jatkuvasti, ja myös taksikyydin maksaminen suoraan sovelluksessa on pian mahdollista.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).
Katso tarkemmat hintatiedot

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
App Store linkGoogle Play link
Lataa ilmainen sovellus
App Store linkGoogle Play link

Pin It on Pinterest