Taksi Kymenlaakso

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Kymenlaaksossa. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Kymenlaaksossa

Oletko saapunut Kymenlaaksoon? Haluaisitko tehdä pienen maakuntakierroksen, sehän onnistuu helposti 02 Taksin avulla. Kymenlaakson maakuntakeskuksia ovat Kotka ja Kouvola. Kymijoen molemmin puolin sijoittuva Kymenlaakso on kaunista seutua ja myös historiallinen matkakohde.

02 Taksin tavoitat joko maksuttoman sovelluksen tai puhelinpalvelumme kautta numerosta 020230. Lataa sovellus puhelimeesi ja vertaile saatavilla olevia takseja hinnan, nopeuden tai annettujen arvioiden mukaan.

Mihin mennä Kymenlaaksossa?

02 Taksi palvelee koko Kymenlaakson alueella nopeasti ja sujuvasti. Voit matkustaa taksilla jopa Repoveden kansallispuiston henkeäsalpaaviin maisemiin patikoimaan.

Paikallinen taksi kuljettaa sinut mielellään maakunnan matkakohteisiin. Haminalla on pitkä historia, joka ulottuu aina keskiajalle saakka, jolloin paikalle muodostui vilkas kauppapaikka. Haminan linnoitus ja raatihuone ovat suosittuja nähtävyyksiä.

Huristele Haminasta Kotkaan ja suuntaa siellä esimerkiksi Merikeskus Vellamoon, joka tarjoaa aivan uusia näkökulmia.

Kiinnostava kohde on myös Kouvolan Verlassa sijaitseva Verlan Puuhiomo ja Pahvitehdas. Verlan tehdasmuseo on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista.

Aivan maakunnan kaakkoiskulmassa Virolahdella sijaitsee Vaalimaan raja-asema, joka on vilkas rajanylityspaikka Suomen ja Venäjän välillä. Virolahti on kaunis ankkuripaikka meren rannalla.

Tiesitkö tämän? – Mikä on Pyrrhula pyrrhula?

Talvisin lintulaudoilla vieraileva kaunis punatulkku on Kymenlaakson maakuntalintu. Se kuuluu varpuslintuihin ja on latinalaiselta nimeltään hauskasti Pyrrhula pyrrhula.

Pin It on Pinterest