Taksi Kotka

Taksit Kotkassa löydät 02 Taksista!

Lataa puhelimeesi ilmainen 02 Taksi -sovellus, niin saat taksin tilaukseen hieman enemmän vaihtoehtoja. Sovelluksessa voit vertailla taksiyhtiöiden kyytejä sen mukaan, haluatko edullisimman, nopeimmin saapuvan vai parhaat arvostelut saaneen kyydin.

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Kotkan taksit yhdestä paikasta

Kymenlaakson taksi
Taksiparoni logo
Kymenlaakson kyydinvälitys

Taksihinnasto Kotka

Kotkassa 02 Taksin kyydit tilaat Kymenlaakson Taksin, Taksiparonin ja K-Taksin hinnoittelun mukaisesti. Käytä sovellusta tai soita 020230 ja tilaa taksi saman tien tai ennakkoon.

Hetkinen…
Hetkinen…
Hetkinen…

Taksi, Kotka ja nopea tilaus

Kartalta näet missä päin taksi on luoksesi liikkumassa. Lataa nyt ja kokeile helppoa taksin tilausta!

Voit myös soittaa taksin numerosta 020230. Tämä 02 Taksin palvelunumero on valtakunnallinen rajoittumatta mihinkään kaupunkiin tai kuntaan. Numerosta tavoitat näin ollen kaikki Suomen taksit kera maamme parhaan asiakaspalvelun.

Sapokan huvivenesatama

Taksit Kotkassa kuljettavat sinut vaikka Meripäiville

Suomenlahden rannalla sijaitseva, satama- ja teollisuuskaupunkina tunnettu Kotka henkii merellistä elämää ja tunnelmaa, joka huipentuu heinäkuussa jo vuosikymmeniä vietettyihin Kotkan Meripäiviin. Kantasatamassa karkeloitavat päivät on helppo tavoittaa taksin kyydissä, joka kuskaa festivaaliväkeä heinäkuun helteisinä hetkinä ihanan viileässä autossa.

Tilaa 02 Taksista kyyti kotiin tai muuhun majoituspaikkaan, kuten suositulle hotellille Scandic Kotkaan Tiilikujalle, niin luotettavan taksiyhtiön kuljettaja vie sinut ja seurueesi tapahtumien ytimeen. 02 Taksin kanssa toimivat yhteistyössä vain hyvämaineiset taksiyritykset, joiden mukana matkaat turvallisin mielin.

Kuinka paljon taksi maksaa? 02 Taksin sovelluksesta voit valita kyydin hinnan mukaan eli saat halutessasi edullisimman taksin. Kun syötät taksisovellukseen määränpään, johon olet matkalla, saat kyydille vielä kiinteän hinnan.

Minne kuljetkaan, taksit Kotkassa kuljettavat

Palkittu viheralue Sapokan vesipuisto ja muut arvostetut Kotkan kaupunkipuistot? Keskustassa Kotkansaarella sijaitseva yleisöakvaario Maretarium? Ehkäpä vuoden päättyessä firman pikkujoulut tai uudenvuoden juhlat? Vai tuiki tavallinen työmatka Kotka–Kouvola-välillä, jota varten on ennätettävä junalle Kotkantien rautatieasemalle?

Helpoin ja nopein tapa liikkumiseen on usein taksi, varsinkin vieraassa kaupungissa. Kun 02 Taksin sovellus tai numero 020230 löytyy puhelimestasi, tavoitat nopeasti ja vaivattomasti kohteen kuin kohteen siirtyen osoitteesta toiseen kurjallakin kelillä jalat kuivina, arvokasta aikaa säästäen. 02 Taksin kanssa olet aina kartalla taksin saatavuudesta, saapumisesta ja hinnasta.

Taksi ennakkoon Kotkassa – ja matkaan on mukavampi lähteä

Sovelluksesta ja palvelunumerosta voit tilata taksin myös ennakkoon. Tilaa kyyti valmiiksi sille päivälle ja kellonajalle, jolloin sinulla on tärkeä tilaisuus, matkalle lähtö tai muu meno. Näin varmistat esimerkiksi tilataksin tai muun toiveisiisi sopivan auton lähdön hetkellä.

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Lisäksi voit maksaa joidenkin kumppanien kyydit suoraan sovelluksessa.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi veloittaa jonotuksen ja puhelun ajalta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tekstiviestitilaus

Taksin tilaus tekstiviestillä maksaa 2,90 €. Tekstiviesti veloitetaan, kun osoite on tunnistettu ja tilaus luotu. Mikäli kyyti jää jostain syystä ajamatta, veloitetaan tekstiviestitilauksesta hinnaston mukainen maksu.

Pin It on Pinterest