02 Taksi Lappeenranta

Saimaan rannalla sijaitsevassa Lappeenrannassa taksipalvelua tarjoaa 02 Taksi.

02 Taksi on ilmainen sovellus, josta löydät eri taksiyhtiöiden kyydit yhdestä ja samasta paikasta. Vertaile ja katso, mikä on edullisin taksi, nopeimmin luoksesi saapuva auto tai parhaat arviot saanut kyyti.

Tällä hetkellä sovellus kattaa jo yli 80% suomalaisista ja laajenee koko ajan. Puhelinpalvelun kautta tavoitat kaikki Suomen taksit.

 

Tilaa taksi soittamalla

Soita koska tahansa, niin etsimme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kyydin. Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua.


1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Lataa ilmainen sovellus

Vertaile takseja, valitse sopivin ja seuraa kyytiä kätevästi puhelimellasi. Taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta.

App Store linkGoogle Play linkAppGallery link

Taksihinnasto (Lappeenranta)

02 Taksin kautta tilaat Lappeenrannassa Taksi Saimaan tavalliset taksit sekä tilataksit kyseisen yhtiön hinnoittelun mukaisesti. Tilaa taksi lennosta tai ennakkoon, niin 02 Taksin sovelluksesta kuin puhelinpalvelusta.

Hinnat sisältävät alv 10%   —   Hinnastot päivitetty 4.8.2020

Taksi Saimaa hinnasto

Lähtömaksu arkisin klo 06:00-20:00 ja lauantaisin klo 06:00-16:005,90 €
Lähtömaksu muuna aikana9,00 €
Matkataksa 1-4 henkilöä:
Kilometriveloitus1,760 €/km
Matkataksa yli 4 henkilöä tai paarikuljetus:
Kilometriveloitus2,28 €/km
Odotusmaksu59,80 €/h
Ennakkotilaus0 €
Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Kehitämme 02 Taksi -sovellusta jatkuvasti, ja myös taksikyydin maksaminen suoraan sovelluksessa on pian mahdollista.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).
Katso tarkemmat hintatiedot

Lappeenrannan taksit yhdestä paikasta

Sovellus toimii Lappeenrannan lisäksi jo kymmenillä muilla paikkakunnilla. Nappaa siis sovellus talteen puhelimeesi, niin taksi on aina mukanasi.

Taksin tilaat helposti ja nopeasti, kartalta seuraat auton saapumista ja matkan päätyttyä saat mahdollisuuden arvostella kyytisi.

02 Taksi on myös taksin tilausnumero 020230, josta voit soittaa kyydin – ei vain Lappeenrannan alueella, vaan kaikkialla Suomessa.

Yksi numero riittää siis tavoittamaan kaikki Suomen taksit!

02 Taksin kumppaneiksi pyritään saamaan jatkuvasti lisää luotettavia taksiyhtiöitä. Pysy siis mukana matkassa, niin näet mitkä kaikki taksit tavoitat nyt ja tulevaisuudessa kaupungissasi 02 Taksin kautta.

Liikkeellä Lappeenrannassa? 02 Taksista useampi kyytivaihtoehto

Oletko saapunut lomalle Etelä-Karjalan maakuntakeskukseen, tv-sarja Sorjosen kotikaupunkiin?

Haluatko tutustua historialliseen Linnoitusniemeen tai lähteä viettämään teatteri-iltaa Lappeenrannan kaupunginteatteriin Kauppakeskus IsoKristiinan ylimpään kerrokseen?

Toiko työmatka sinut seudulle? Tilanteita on monia, joissa voi olla nopeampaa ja mukavampaa hypätä pirssin penkille matkaa tekemään.

02 Taksista löydät aina useampia kyytivaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sen sopivimman.

Kenties sinua kiinnostaa, mikä olisi edullisin taksi historian keskellä lepäävälle, keskustasta 9 km päässä sijaitsevalle hotelli Salpalinjan Hoville. Saatat myös havitella lähintä autoa luoksesi, kun olet päättänyt Suomen suurimmalla järvellä Saimaalla seilaavan risteilyn, jolla pääsee aina Viipuriin ja Pietariin saakka Venäjän puolelle.

Lataa sovellus, vertaile kyytejä ja löydä omasi!

Taksisovellus tarjoaa 02 Taksin yhteistyökumppaneiden kyytejä, mutta palvelunumerosta 020230 on mahdollista tilata kaikkien Suomessa toimivien taksiyritysten kuljetuksia, myös Lappeenrannassa.

Muista taksin ennakkotilaus, senkin teet 02 Taksissa

Taksi ennakkoon on kätevä keino taata oikeanlainen auto oikeaan aikaan. Jos olette lähdössä isommalla porukalla matkalle, varmista etukäteen käyttöönne tilataksi, joka ajaa pihaan valmiiksi odottamaan tilattuna aikana.

Myös öisille lennoille ja muille matkoille, joissa aikatauluista ei sovi lipsua, on levollisempi lähteä, kun kuljetus on tilattu etukäteen valmiiksi.

02 Taksin sovelluksesta ja palvelunumerosta voit tehdä taksin ennakkotilauksen aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link
Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link

Pin It on Pinterest