Taksi Etelä-Karjala

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Etelä-Karjalassa. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Etelä-Karjalassa

Etelä-Karjala kutsuu matkaajia ympäri vuoden. Taita pidemmät matkat junalla, bussilla tai lentäen ja nappaa taksi 02 Taksista, niin pääset liikkumaan kohteesta toiseen mukavasti ja helposti.

Maakunnan pääkaupunki Lappeenranta on samalla rajakaupunki, mikä tekee siitä suositun ostos- ja matkailukeskuksen. Suomen vanhin lentokenttä on perustettu vuonna 1918 juuri Lappeenrantaan ja on edelleen toiminnassa.

Tiesitkö, että Etelä-Karjalassa sijaitsee Suomen vanhin matkailunähtävyys, Imatrankoski? Sen partaalla kohoaa mahtava jugendlinna, joka tunnetaan suosittuna Imatran Valtionhotellina.

Historian havinaa ja maankuulu patsaspuisto

Itärajalla sijaitseva Etelä-Karjala on osa vanhaa historiallista Suomen Karjalaa. Alueen monet paikkakunnat, kuten Savitaipale, Parikkala ja Luumäki, ovat monelle tuttuja nimiä sotahistoriaan liittyvistä tapahtumista. Esimerkiksi Viipurin hiippakunnan tuomiokapituli, piispa, lääninhallitus ja Viipurin hovioikeus siirtyivät Savitaipaleelle evakkoon talvisodan aikana.

Tänä päivänä kunnat tunnetaan kulttuuritapahtumistaan ja upeasta luonnostaan. Luumäen Vallijameissa voi tunnelmoida jazzin tahdissa, ja Parikkalan Patsaspuisto lumoaa, hämmentää ja kiehtoo kävijäänsä ainutlaatuisella tavalla.

Luontoretkelle Saimaalle ja risteilylle Venäjän puolelle

Saimaan järvi ulottuu Etelä-Karjalasta aina Etelä-Savoon asti. Alueen safareissa, kylpylöissä, golfkentissä ja mökeissä on mistä valita. Yövytkö mieluummin taivasalla, kylpylähotellissa vai mökissä järven rannalla?

Samalla reissulla voi hurauttaa taksilla satamaan ja lähteä M/S Carelialla risteilylle Venäjälle – viisumivapaasti.

Minne matkasi suuntaatkin, 02 Taksi auttaa sinua löytämään mukavimman, edullisimman tai nopeimman kyydin tarpeisiisi.

Pin It on Pinterest